A belső föld legendája igaz lehet, és az ott élő civilizációk is?
Köszönöm a válaszokat. Reméljük kideürl az igazság!
Mindenki erre a bizonyos 2012-végére vár.. Bízzunk benne!
Utolsó!
Teljesen egyetértek veled és ne tudd meg mennyire örülök hogy van még ilyen felfogású ember mint te és a kérdező.
Hogy ti még tovább láttok mint az "elétek tartott kép"!
Egyébként még a Holdunk is valószínű hogy üreges.
A Mars meg korántsem olyan kihalt mint mutatják.
Legalább hiteles szinészt raktak volna bele, erről a fickóról ordít, hogy nem mond igazat, illetve betanult szöveget mond.
A múltkorában volt egy hoax, hogy valaki olyan szárnyat készített amivel tudott repülni, video is volt róla. Na arról is megmondtam rögtön, hogy hazudik, és két napra rá kiderült, hogy tényleg.
Aki elmeséli a történetet, nem az igazi ember aki ott volt!!!! Viszont a videó bejátszások igaziak!
Nem tudom mit nem értetek ezen??????
Mégegyszer elmondom, az illető aki elmeséli a történetet egy 1941-ben még élő személy interjúját mondja el újra!
viszont a videó bejátszások ami a történet elmesélése során mutatnak be, igaziak!!!
Tehát mindent amit mond igaz! Nem kételkedem, elhiszem!
Egyetértek azzal a hozzászólóval, hogy a tudásnak (legyen az igazság, vagy hazugság) mindig nyitott ajtót kell hagyni, hogy ne legyünk szűk látókörűek és kialakuljon a kritikus gondolkodás, amivel végül saját véleményt tudunk alkotni és logikus következtetéseket tudunk levonni.
"Az agyad olyan, mint egy forgó kerék, vég nélkül és hasztalan pörög, amíg csak szálakat nem tekernek rá, akkor pedig elkezd fonalat gyártani. Minden racionális gondolat alapja az információ. Keresd meg. Gyűjtsd össze szorgalmasan. Rakd tele az elméd lomtárát annyi ténnyel, amennyi csak belefér. Ne is próbálj különbséget tenni lényeges és lényegtelen tények között ; lehet, hogy mindegyik fontos."- Andrew Lane
Azonban a kételkedés sem árt, nem kell mindent benyalni amit az iskolában tanítanak és azt sem ami az interneten van. Minden éremnek két oldala van.
Nem ez a szendékom, meghalgatom mindenki véleményét.
És örülök, hogy írtok!
Aki nemmel válaszól, azt is elfogom fogani, de mellé ne írjon olyat: Hogy nem mert a medvedisznóember megette az össze földalatti lényt!!!
Tudod mire gondok?
Oké akkor leírom h szerintem miért NAGYON KICSI AZ ESÉLYE h lenne egy "belső föld" nevű hely, ahol megfelelőek a körülmények egy fejlettebb/bármilyen létforma számára:
1. Legbelül nyilvánvalóan a vasmagnak, és olvadt magmának kell lennie, ezt onnan tudjuk, hogy elég erős a mágneses tér a bolygó körül, és másképp ez nem jöhetne létre.
2. Nyilván a kéreg alatt olvadt magma van, mert ugye akkor nem lennének aktív vulkánok pl hawaion, sem pedig földrengések.
3. Ha olvadt magma van a kéreg alatt, akkor ezen az olvadt magmarétegen át nyilván elég nehéz lenne bármilyen átjáró kialakítása (még ha van valamiféle üreg tegyük fel). Most a teleportálásos dolgokat hagyjuk, mert jelenleg ahhoz több naptömegnyi grav stb kellene.
4. Miért fáradna bármilyen civilizáció, h ilyen helyen verjen tábort mikor ettől még a tengerek mélye is sokkal könnyebben lakható hely. De szerintem még a Mars is...
Ha ezeket nézem akkor még mindig a "tudományos" felfogás a valószinűbb, ezekre ugyanis van kézzel fogható és mérhető bizonyíték, erre a teóriára viszont néhány ködös beszámolón kívül viszont semmilyen. Könnyen el tudom képzelni, hogy anno néhány olyan ember akinek "tudományos" viszketegsége volt, megcsinált egy ilyen fake sztorit, h bekerüljön a lapokba. Lásd még a Hedges-féle kristálykoponya esetét jó példaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!