Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az emberek honnan tudják hogy...

Az emberek honnan tudják hogy néz ki egy UFO?

Figyelt kérdés
Általában zöld színűnek, nagy, gülü fekete szemekkel ábrázolják stb. Vagy egyszeműnek, csápokkal varangy szerű külsővel. Még is honnan tudják hogy nem úgy néznek ki mint az ember?

2012. jún. 21. 13:56
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Kösziii:) A sárkányokat állítólag Kínában találták ki több 100 éve. És akkor adtak alakot neki.
2012. jún. 21. 15:32
 12/47 anonim ***** válasza:

10-es és régebb azok a sárkányok tényleg tüzet okádtak a szájukbóL?

Vagy lehet a sárkányokat ufok hozták a földre?de elpusztultak?

2012. jún. 21. 15:43
 13/47 A kérdező kommentje:
Ki tudja, de az is lehet hogy pókember pókját UFO sejtekből készítették
2012. jún. 21. 15:47
 14/47 anonim ***** válasza:
15:15 Akkor már inkább a komodói varánusz (sárkánygyík).
2012. jún. 21. 16:32
 15/47 A kérdező kommentje:
Most néztem utána Wikipédián tényleg sokkaljobban hasonlít rá, de a én a sárkányokat szárnyal képzeltem el.
2012. jún. 21. 16:38
 16/47 anonim ***** válasza:
Hát igaz, hogy nincs szárnyuk, de ha valamikor valóban léteztek sárkányok, akkor mostanában ők lehetnek a legközelebbi rokonaik. Egyébként volt már szerencsém hozzájuk, nagyon aranyosak. Csak vigyázni kell, nehogy leharapják az ujjad :)
2012. jún. 21. 16:53
 17/47 anonim ***** válasza:

A Pterodactylus antiquus a repülő őshüllők, a pteroszauruszok legismertebbjei közé tartozik.

Vagy a Pteranodon, és még számtalan élt több millió éve.

Vagy éppen MA : [link]

Ami a tűz okádást illeti Az egész ott kezdődik, amikor a sárkány zsákmányt ejt. Amikor megeszi táplálékát, a rendes gyomorba kerül emésztésre. Az emésztés később a második gyomorban folytatódik, ahol tovább bomlik alkotórészeire. Amellett, hogy a sárkány a szervezete számára hasznos tápanyagokat kivonja, a gyomorsavval reakcióba lépve hidrogén, szén- és kénhidrogének is fejlődnek gyomrában. Ezek a gázok mirigyekbe kerülnek a sárkány torka környékén, és a bennük felhalmozódó gázokat bármikor felhasználhatja. Ezek a gázok egyes fajoknál különbözőek lehetnek, a lángszínük, és lánghőmérsékletük különbözik. Többnyire hidrogént termelnek, amely lángja kb. 2000 fokos lehet. Amikor szüksége van a gázra, a mirigyekből a tüdejébe szívja. A hidrogént használó sárkányok levegő nélkül keverik össze tüdejükben a gázt különböző kémiai anyagokkal, ami szintén a sárkány szervezetében termelődik, majd ezt "felböffentve" a gázelegy láncreakciószerűen begyullad a levegő oxigénjével találkozva, és gyorsan elég.

[link]

De ebben a kérdésben az űrlények szerepelnek, beszéljünk róluk.

2012. jún. 21. 19:05
 18/47 anonim ***** válasza:
Én már láttam sárkányt, a skyrimben volt egy csomó.Úgyhogy nem mondjátok már, hogy nem léteznek!! A saját szememmel láttam!
2012. jún. 21. 23:51
 19/47 anonim ***** válasza:
Onnan. Hogy tudjuk hogy néz ki egy ember!.
2012. jún. 22. 08:40
 20/47 A kérdező kommentje:
Nah jól van most már nagyon elmentünk a földönkívüliektől.
2012. jún. 22. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!