Tudják az emberek, hogy miből nyerik az "erőt", amikor a vonzás törvényét, "a titkot" használják? Tudják, hogy mi ennek a háttere és következményei?
Ez egyszeru.
Pont ugy kepzeld el mint amikor a filmben (biztos lattad), a futot rakapcsoljak a bio feedback berendezesre es kepzeletben lefutja a tavot.
Es ugyanazok az izmok lenek eletre.
A gondolatainkkal az energiank, rezgesunk is abba az iranyba valtozik.
Onnan jon az ero, a "hogyan rezhunkbol" vagy nem jon ugye.
Amire tobbnyire koncentralsz az van jelen.
Ha tortenik valami, pl. rossz a kozlekedes ideges leszel kesel stb. "elszall" az energiad, mert stresszes vagy, de amikor tudsz fuggetlenedni a tortentektol, vagy tortenik kozben valami jo, elkezdessz maskepp rezegni es a kedved, kozerzeted is igy valtozik.
Esetleg elárulják nekem is, hogy ne kelljen elolvasnom?! :D
Én magára az Univerzum energiaforrására gondolok, hogy onnan nyerhetik. :P
köszi előre is
"Uccso neked pont azert nem hasznal semmit mert ketelkedsz. bezzeg en nem ketelkedek, aztan fasz@n bejon az elet :D :D :D"
NEm is erőlködöm rajta:D reális az én pici világom, ha fogyni akarok fogyokurázom, ha kocsit akarok dolgozni megyek, ha szép hajat akarok ápolom, nem gondolkodom rajta:D
Jó biztos van haszna, nem mondom. denéha amiket itt olvasok hogy miket akarnak elérni a titokkal...néha már komikus:D
Mt 17,20 "Bizony mondom néktek: ha akkora hitetek volna, mint egy mustármag, és azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen oda! - odamenne, és semmi sem volna nektek lehetetlen.
Lk 17,6"Az Úr ezt válaszolta: "Ha akkora hitetek volna, mint egy mustármag, és így szólnátok ehhez a vadfügefához: Szakadj ki gyökerestől, és gyökerezz meg a tengerben - az engedelmeskedne nektek." De ez az én véleményem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!