Milyen hiptnózist használjak MAGAMON ha nem tudok csettinteni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 10:37
1/7 Smartguy86 válasza:
Emeld fel a jobb kezed, a hüvelykujjadat szorítsd hozzá a mutató- és a középső ujjadhoz, majd erősen told el a két ujjadat a tenyered felé, a hüvelykujjadat pedig a másik irányba. Ez tökéletes lesz!
2/7 anonim válasza:
Ez nem úgy megy, hogy csettintesz egyet és már hipnózsban is vagy.
Ajánlom figyelmedbe: Kurt Tepperwein - A hipnózis magasiskolája c. könyvet.
innen le tudod tölteni: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/7 anonim válasza:
A hipnózis a csettintés tudományának előszobája. Én a Gyergyó-féle iskolára esküszöm, amikoris lefekszel, elalszol és mire felébredsz, máris tudsz csettinteni. Sőt, még füttyenteni is.
5/7 anonim válasza:
Ez nagyon hasznos is. Én ha felébredek, mindjárt tudok füttyenteni.
6/7 Norbi02 válasza:
Én úgy tudom, hogy a hipnózis csökkenti az egyén tudatosságát, éberségét és, hogy saját maga határozza meg saját cselekedeteit.
Szerintem ne használj hipnózist.
Mit szeretnél megoldani?
7/7 drogdoki válasza:
Szerintem ne használj hipnózist egyáltalán! Mit szeretnél megoldani hipnózissal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!