Vannak olyan emberek akik valójában tudatuk teljes tudatában találkoztak-e már földönkívüli lényekkel, és hogy ezt bizonyítani tudják, igazi bizonyítékokkal?
Ha lenne konkrét bizonyítéka bárkinek is gondolod, hogy nem hallottál volna még róla?
A beszámolókkal pedig csak az a gond, hogy rád van bízva, hogy hiszel az illetőnek vagy sem.
Az ufókutatás a modern kori regék és mondák világához hasonlatos.
Szia!
Nekem ellenkező tapasztalatom van, mint az 1.- nek: az Emberek nem mondanák el egymásnak (max. akiben tényleg megbíznak), mert úgy sem hinné el nekik senki, a média pedig bolondot készítene belőlük. Az az Ember, aki valóban találkozott már földönkívüli lénnyel, nem áll ki a hegy tetejére és kürtöli szét.
Tehát, vannak általad keresett Emberek. :)
En 43 ba talkoztam eloszor ufoval mikor a nemetorszagban egy bunkerben orkodtem 2 nemet ss ezredes es maga a sotet vezer tarsasagaban lattam szalutaltam es mindenki viszakoszont nagy meglepetesemre
onnan tudom h ufo volt h szerintem ijen leny nem letezik a vialagon most inkabb egy tintahalhoz hasonlitanam aki perfektul tud nemetul
kicsit fura nem
de igaz
aztan meg tobszor lattam oket elmenni de akor az egyszer koszont nekem ,,Guten Tag''-ot ufo
aztan 45 ben ki akartak vegezni par orrel egyutt de 2 en sikerult megszoknunk es e ketto kozul mar csak en vagyok eletben
szerintem a tobbi kormany is talalkozott mar ufokal csak nem dorgoli az orrunk ala
Jó de nem ilyen Balázs show verzióra gondoltam, amúgy XD.
hanem mint az előző. Ha kérhetném az email címemre írna egy kisebb történetet erről már ha szabad kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!