Hisztek az UFOkban? Mit tennétek, ha egy este sétálnátok, egy elhagyatott helyen, és elétek állna egy UFO?
A 21-es, 22-es és a 23-as hozzászóló vagyok.
Szerintem igaz lehet az, amiket ezek az elrabolt, eltérített emberek mondanak. Egyre inkább olyan érzésem van, hogy itt nem is annyira az általuk elmondott eseményeknek a valóságtartalma a nagy kérdés, hanem az, hogy mindez hogyan, milyen formában történt, történik meg. Tehát arra gondolok, hogy vajon mi történhetett ezekkel az emberekkel valójában? Egyáltalán: a mi fizikai, anyagi világunkban történnek, zajlanak ezek a dolgok, vagy esetleg egy másik síkon, dimenzióban, amelyről egy átlagember nem is tud? Emellett: honnan jönnek ezek az idegen lények, jelen esetben a szürkék? Szerintem ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása elvezethet az egész ufo-rejtélynek a megoldásáig!
Van egy olyan nézet, amely szerint ezek az események valójában nem is a mi fizikai, anyagi világunkban történnek meg. Tehát e szerint a nézet szerint az eltérítések igazából egy másik, párhuzamos dimenzióba, síkra történő eltérítések, és az "áldozatok", eltérítettek lelke ide kerül át ideiglenesen, ebbe a másik, párhuzamos szférába. Később, amikor az eseményeket sikerül felidézni hipnózissal, akkor úgy mesélik el, mintha az idegenek, szürkék mindezt a beavatkozást fizikailag tették volna meg, sebészi eszközökkel. Szerintem ez azzal lehet összefüggésben, amit a mentális képességeikről írtam. Sőt véleményem szerint még az is lehetséges, hogy képesek a szellemi szinten megtörtént dolgokat olyan fizikai formában, szimbólumokban az "áldozatoknak" a tudatába ültetni, hogy azok utólag felidézve fizikai, anyagi eseményeknek tűnjenek.
Érdekes dolog az is, hogy az ilyen beszámolókban még olyat is lehet hallani, olvasni, hogy az eltérített, elrabolt személyek ivarsejtjeiből vettek mintát az idegenek, és genetikai kísérleteket hajtottak végre. Ebben az esetben, az elmélet szerint az ivarsejt talán magát az "életerőt", energiát szimbolizálja, amit az áldozatoknak a szellemi testeiből elvonnak.
Azt is írtam, hogy a szürkék parazita lények. Hát, ezzel a kifejezéssel pontosan erre a variációra, eshetőségre céloztam. Ha ez az elmélet igaz, akkor a "parazita" kifejezés arra utal, hogy ezek a lények ellopott, elvett, elragadott emberi erőkből, energiákból tartják fent magukat. Tehát élősködnek; ebből építik fel a saját világukat. Talán éppen ez a célja az eltérítéseknek.
Mindent egybevetve, szerintem ezzel az elmélettel "számolni kell", sőt komolyan kell számolni, mert túl sok az olyan elem ezekben a történetekben, ami ellentmond a fizikai valóságnak. Ha ez igaz, akkor lehet, hogy ezek a lények képesek a dimenziók között is átjárni, és fizikai formában is megjelenni? Nagy kérdés az is, hogy ha tényleg szellemi lények, akkor mire szolgálnak a csészealjszerű járműveik? Nem is beszélve az ufobalesetek fizikai maradványairól, és a titkos kutatóbázisokról. Hát, valahogy az az érzésem, hogy az ufo-jelenségeket nem lehet csak fizikainak sem, és csak szellemi dolgoknak sem tekinteni. Valahol a kettő között áll talán, a kettőnek a keveréke. Mind a két "oldalnak" az elemeit meg lehet figyelni. Ahhoz túl sok a megmagyarázhatatlan elem, hogy csak anyagi, fizikai jelenségnek lehessen tekinteni; de ugyanakkor meg túl fizikai, anyagi is ahhoz, hogy pusztán szellemi síkon zajlónak tekintse az ember.
Az is elgondolkoztató, hogy vajon fizikai eszközökkel lehetséges-e megvalósítani egy sok fényévnyi távolságból történő utazást? Hiszen egy egyszerű logikával is rá lehet jönni, hogy mindez eléggé képtelenségnek tűnik. Ugyan miért pazarolnának el az életükből az idegen lények sok évet csak azért, hogy idejöjjenek a Földre?! Mert az oda-visszaút bizony ilyen sokáig tartana még fénysebességgel is! Nem is beszélve az utazás egyéb nehézségeiről. A világegyetemben akkora irdatlan nagy távolságok vannak, hogy szinte fel sem lehet fognia egy embernek.
Tehát ezek miatt mondom azt, hogy itt valami nem fizikai, nem anyagi dolognak is lennie kell, mert csak fizikai módon szinte képtelenség, hogy ilyen dolgok megvalósuljanak, legalábbis szerintem ez lehet a helyzet.
Nem is véletlen, hogy ekkora nagy a káosz ebben az egész témakörben.
Nézzétek Meg az UFO-K Léteznek Filmet
Vagy az Fire in the sky-t. Gondolom már páran látták:D:D
Ha elétek állnék , akkor nem tudom , hogy mit teagálnátok , humánok.
De valószínűleg megijednétek! Én rátok nézve pozitív viselkedést tanúsítanék , és feltartanám a tenyerem mind a négy ujjammal. (Ez ugyebár azt jelenti , hogy nem akarlak bántani)
Nekünk kicsit zavaros a felszín levegője , de nem hiszem , hogy összefutunk , December . 21 - ig.
1. Lehet, hogy vannak.
2. Ha találkoznék eggyel megvárnám, amíg ő reagál, ha kedves, akkor megpróbálok kommunikálni vele,ha meg ellenséges, akkor ráugranék a lábára, majd boxzsáknak használnám a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!