Ti is láttatok tegnap este pontban éjfélkor vörös fényeket az égen lassan repülni? :O
Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 12:19
2/23 anonim válasza:
meg zöldet és sárgát is. vagy fél órán át
3/23 anonim válasza:
Felénk lila és kék is volt. Meg fehér.
4/23 anonim válasza:
A tűzijáték mióta repül lassan... ?
Valószínűleg ilyen lámpások voltak.
5/23 anonim válasza:
lámpások voltak, mi is engedtünk fel. Ha fénygömböket látsz azok össze vissza mozognak
6/23 Reaper777 válasza:
vagy egy utasszállító valamelyik lámpája itt minden este lehet látni rohadt magasan
7/23 anonim válasza:
Azért nem szabad petárdázni mert idevonzza a reptoidokat. Bocsánatot kérek, hogy ezt leírtam.
8/23 anonim válasza:
Mi láttunk a 17.kerületben,Ferihegy mellett,fel is tudtam venni a telómmal a végét,mert mire kiértünk a telóval,addígra már jóval messzebb volt.Én eddíg nem hittem az UFO-kban,de most már tudom,hogy léteznek...-mondjuk nem ártana,ha valaki meg tudná mutatni,hogy ezek a lámpások hogyan mutatnak videón,mert akkor össze tudnám hasonlítani az enyémmel.
10/23 anonim válasza:
mind részegek voltatok :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!