Láttátok Dunaharaszti felett a narancssárga fényeket?
Az elműlt egy hónapban háromszor is láttam őket. Pl ma is juni 25 én este kb 11 éjfél között.
Hangtalanul repültek észak-dél irányba és kb 9 11 darab lehetett hármas négyes csoportokra oszolva.
gyanakodtunk hogy lhet csak valami ballonok vagy valami hasolnó. mint pl amit kínában eregetnek kis mécsesekkel. De ezek biztosan nem azok voltak mert a légmozgásnak ellenálltak.
Utánanéztem és már több más városban is láttak hasonlót. Ha valakinek lenne eseteg felvétele vagy fotója közelebbről az jelezze mert szívesen vetnék rá egy pillantást.
Mindenkinek mondom hogy figyelje az eget mert érdekes jelenségeknek leszünk tanúi a következő néhány hónap során.
nem nem
tökéletesen csillagos volt az este. NEm húztak csóvát és nem adtak ki semmilyen hangot.
Volt hogy három ment egy,más mellett azonos távolságra.
szerintem is.
Jó lenne egyszer úgy beléjük futni hogy van az embernél egy távcső is...
Szerintem simán lehetnek ufo-k is bár nem tudom mit keresnének ezen a helyen ??
Hello
Örülök, hogy nem csak Én láttam ilyen érdekes fényeket, mert azt hittem hülye vagyok. Én ma hajnali háromkor(2012.05.31) és teganp este fél kilenckor valami kék csészealjszerőséget láttam, és nem hullócsillag, nem is csillag volt, abban biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!