Láttam egy narancssárga pöttyöt az égen, mi lehetett ez? (hosszú)
Először csak azt láttam hogy jön felém az égen a távolból, nagyon erősen világított narancssárgán, aztán mikor felém ért már elég nagy volt. De amint a város felé ért eltűnt szép lassan. Nem sokra rá, pont arra néztem és még egy ugyanilyen sárga pontot láttam, csak az a helyzet hogy mivel teli hold volt tisztán láttam hogy a hegy előtt száll fel, kb ugyanott ahol az előző. És ez is amint a város felé ért eltűnt, bár ez nem lassan szinte azonnal.
Amúgy a város széléről láttam az egészet egy tisztásról.
Az sajnos csak egy lampion volt. Az idegeneket csak kiválasztott emberel láthatják. Nem, sajnos te nem vagy kiválasztott, ez egy procedúra, mely után már nem kérdeznél ilyet. De még bármikor lehetsz az! Rendszeresen érkeznek a Földre Kutatók, akik beavatandó embereket keresnek. Hidd el, ha rád esik a választás, jelentkezni fognak!
Üdv: Xendos - István
"Láttam egy narancssárga pöttyöt az égen, mi lehetett ez? (hosszú)"
Akkor szerintem egy hosszú narancssárga "pötty".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!