Mik azok a narancssárga bigyók az égen, amiről a Fókuszban beszéltek?
Figyelt kérdés
Beszéltek a Fókuszban ilyen narancssárga valamikről, amit mostanában láttak Ózd, és Pest környékén is.
Mondta apa, hogy ő régen (évekkel ezelőtt) ugyanilyen dolgot látott. Vagy 15 narancssárga izé ment végig az égen...
Ezek mik lehetnek?
(valami videót nem tudnátok ilyenről linkelni?)
2011. aug. 20. 22:36
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
csak 404 bohóckodik egy zseblámpával nyugi!
6/14 anonim válasza:
Ilyen "kívánságlufi". Itt is 20at felengedtek éjszaka nemrég.
7/14 anonim válasza:
Lehet hogy lampionok voltak :) én kb egy hete voltam egy ilyen rendezvényen,ahol szintén engedtünk fel,és gyönyörű volt :D vagy 15 repült folyamatosan,és tényleg ufo-nak néztek ki :D De hogy most mi lehetett azt nem tudom :)
8/14 anonim válasza:
Szerintem a fidesz műve, próbáltak augusztus 20-ra.
9/14 A kérdező kommentje:
Hallottam én is a lampionokról, de azok nem felfelé szállnak?
Mert amikről én beszélek azok vízszintesen mentek.
2011. aug. 21. 13:54
10/14 blackprincess válasza:
szia én is láttam öket tegnap! én szertintem nem lampionok voltak mert azok tök kicsik és nem látszodhattak volna enyire!!bár nekem is barátnöm rögtön ezt mondta hogy lampion
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!