Hisztek az UFOkban? Mit tennétek, ha egy este sétálnátok, egy elhagyatott helyen, és elétek állna egy UFO?
Még egyet se láttam, ha látok majd hiszek benne.
De nem tartom lehetetlennek a létezésüket, sőt.
Hogy mit csinálnék az attól is függ hogy milyen lényről van szó. Ha pl feje alapján úgy néz ki mint egy ragadozó, szóval nagy fogai vannak stb akkor szép lassan hátrálnék. Ha követne akkor futnék. Ha nem néz ki ellenségesnek akkor oda is mennék hozzá. Megpróbálnék kommunikálni vele.
De még így is futnék az első gyanús mozdulatánál :D
kinézettöl függ sztem is , de én nem futnék egyből, bár ha meg akar kóstolni akkor rohanok.
1. kommunikálni kéne vele.
2. meggyőzni h nem vagyok kaja.
Hiszek bennük, még anno láttam is egyet. És nem repülő volt, nem meteor volt, nem ballon volt, nem madár, és nem műhold, elég közelről volt szerencsém látni, tudom mit láttam, és olyan objektumot soha nem láttam viszont. Alulról nézve akár csészealj is lehetett, de természetesen nem hisznek nekem, hisz csak az gondoljuk biztosnak, amit látsz.
De ha belefutnék egy UFOnautába (mert így nevezzük őket), akkor valószínűleg lefagynék, és moccanni se mernék. Aztán nagyon kedvesen mosolygósan integetnék neki, és próbálnám a tudomására hozni, hogy eszem ágában sincs bántani, ettől függetlenül összesz*rnám magam :)
Első vagyok.
Kedves utolsó!
A mosolygást nem javaslom.
Az állatoknál a fogak mutogatása nem azt jelenti hogy barátkozni akarnak. Egyedül az embernél jelenti azt.
Szóval lehet azt hinné meg akarod harapni:)
Én azt javaslom úgy viselkedj ahogy ő.
Persze ez akkor jó ha neki nem támadó a magatartása.
Ha támad akkor fuss :D
Ha találkoznék eggyel, állcsúcson pattintanám, a csészealját meg leadnám a Méh-be:D
Amúgy elfutnék. Mivel emberi nyelven nem hinném h beszélnének, mutogatással szintén nem mennék semmire, szal hazamennék..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!