Szkeptikusok, ehhez mit szoltok? Miért ilyen a pupillájuk?
Megnéztem egy csomó videót és nagyon sok embernek (politikus, színész, Hollíwoods ember) ilyen hüllő pupillája van. De miért ? Mivel magyarázható ez ? Ha beírod hogy Bush Reptílián egy csomó helyen látod ezt. Mindenki összeesküvésnek hiszi, de akkor miért ilyen a pupillájuk ?
http://www.youtube.com/watch?v=NMFuerXZvx0&feature=relmfu
"Obrász válasza:
A kérdezőnek: mivel nincs bizonyítékom arra, hogy nem léteznek reptiliánok és mindez csak átverés, nem is állítom ezt."
Ez nem így működik. Ha én holnap kitalálom, hogy vannak tűzokádó sárkányok, akkor azt kell a tudománynak bebizonyítani, hogy nincsenek? És hogyan? Nem, akkor nekem kéne bizonyítanom, hogy vannak.
Különben meg valaki elárulja nekem, hogy ez a reptilián vagy milyen történet honnan ered? Ki találta ki? Sosem hallottam róla, csak itt a GyK-n. Humorosnak találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!