Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, ehhez mit...

Szkeptikusok, ehhez mit szoltok? Miért ilyen a pupillájuk?

Figyelt kérdés

Megnéztem egy csomó videót és nagyon sok embernek (politikus, színész, Hollíwoods ember) ilyen hüllő pupillája van. De miért ? Mivel magyarázható ez ? Ha beírod hogy Bush Reptílián egy csomó helyen látod ezt. Mindenki összeesküvésnek hiszi, de akkor miért ilyen a pupillájuk ?

http://www.youtube.com/watch?v=NMFuerXZvx0&feature=relmfu

2012. máj. 18. 19:58
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fárasztó a csacsiságod. Mentségedre szolgáljon, hogy pl. az Ufó Magazin is még mindig az energiagömbökről ír, noha már teljesen egyértelmű, hogy a digitális kompakt fényképezőgépekben jelentkező jelenség vakuzásnál. Bárki bármikor ellenőrizheti, reprodukálható.

A belinkelt videók ugyanolyan pocsék minőségűek, mint a korábbiak, s semmi szokatlant nem látok.

2012. máj. 19. 16:41
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
A dupla pupilla szerintem a kamera érzékelőjének a viszonylagos lassúsága miatt jelentkezik.
2012. máj. 19. 16:44
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
Aha, szóval a fényképeken figyelnek, hogy emberi pupillájuk legyen, de videón már nem. Logikus. Most már elhiszem.
2012. máj. 19. 17:09
 34/53 anonim ***** válasza:
92%
kérdező, mégegyszer: elmész a háziorvosodhoz és kérsz egy beutalót, pszichiáterhez. és örömmel beutal.
2012. máj. 19. 18:08
 35/53 Snapette ***** válasza:
100%
Véletlen lenne, hogy ezek mind szar minőségű videók, azt látni rajta, amit akar az ember, főleg egy olyan apró és fényvisszaverő dolgon, mint a szem...
2012. máj. 19. 18:26
 36/53 yossarian44 ***** válasza:

Kérdező, a f.szom, olvasni megtanultál már?

Legalább azt olvasd el, mi van a linkelt videód alá írva:

"Nonszensz okkult és ezoterikus próbálkozások gyűjteménye. Collection of nonsense occult and esoteric attempts."

Bizony, ez a videó nem azért lett kirakva, mert olyan meggyőző, hanem mert olyan szánalmas.

2012. máj. 20. 14:58
 37/53 A kérdező kommentje:

Az egy televíziós profi kamera volt, a tvsek csak high-tech csúcstechnikával készítik a riportjaikat, ott nem lehet slendriánság és a bejátszásban semmikor máskor nem volt látható ilyen jellegű anomália, csak azon a filmkockán, továbbá a képen az arca más része nem változott meg. egyértelmű Reptoid anomália.

Mint mondtam, alakváltozók és ha nem tudják kontrolálni az érzéseiket pl stressz esetében átváltoznak, teljesen evidens !.

yossairan, te nem tudsz olvasni, mert nem értetted meg a kommentjeimet, olvasd vissza, benne van hogy ez csak véletlenül lett kiválasztva számtalan video van más oldalon.

2012. máj. 20. 15:57
 38/53 anonim ***** válasza:
De megértettük. A kommentjeid végig csacsiságok.
2012. máj. 20. 18:34
 39/53 yossarian44 ***** válasza:

"yossairan, te nem tudsz olvasni, mert nem értetted meg a kommentjeimet, olvasd vissza, benne van hogy ez csak véletlenül lett kiválasztva számtalan video van más oldalon."

Elolvastam a kommentjeidet, csak éppen lesza.rtam, mert hülye mentegetőzések.

A videók, amiket linkelsz, érdekes módon mind hulladék minőségűek, holott te esküszöl a hi-tech kamerákra, amik nem torzítanak ám semmit...

aha

2012. máj. 20. 18:48
 40/53 anonim ***** válasza:
39: Ha a kérdező logikáját követem, akkor vannak olyan csodás járművek is, amelyek úgy haladnak előre, hogy a kerekük visszafelé forog. Így kell lennie, hiszen nagyon profi filmfelvevővel készültek a felvételek, amelyeken így látszik. Biztos valami naprendszeren kívüli technika. :-))
2012. máj. 20. 19:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!