Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, ehhez mit...

Szkeptikusok, ehhez mit szoltok? Miért ilyen a pupillájuk?

Figyelt kérdés

Megnéztem egy csomó videót és nagyon sok embernek (politikus, színész, Hollíwoods ember) ilyen hüllő pupillája van. De miért ? Mivel magyarázható ez ? Ha beírod hogy Bush Reptílián egy csomó helyen látod ezt. Mindenki összeesküvésnek hiszi, de akkor miért ilyen a pupillájuk ?

http://www.youtube.com/watch?v=NMFuerXZvx0&feature=relmfu

2012. máj. 18. 19:58
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Hollíwoods
2012. máj. 20. 21:43
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
Valaha megtudjuk, hogy a furcsa pupilláknak mi köze van a repülőgépekhez? Az UFO ugyanis egy szerkezet. Gép.
2012. máj. 20. 21:53
 43/53 yossarian44 ***** válasza:

Úristen, a Holliwoods-ot csak most vettem észre.

Kötelező a konteósok között valamilyen szinten műveletlennek lenni? Vagy legalábbis írástudatlannak?

2012. máj. 21. 09:02
 44/53 A kérdező kommentje:
Sok az off szöveg, de még egyetlen értelmes cáfolatot nem olvastam ! Szedjétek össze magatokat, most itt van a lehetőség, engem is érdekelne, hogyan lehetséges ez anélkül hogy az ilető Reptoid lenne.
2012. máj. 21. 15:25
 45/53 anonim ***** válasza:
0%

látom az én válaszomat letörölték , én hiszek a reptoidokban

de ezek tényleg hülyeségek , hogy miért? mert a reptoidok

az emberi szem alól vannak elrejtve nem a kamera lencséjétől.

értitek?(egyszóval , a képeken videókon eredeti alakjukat kée látnunk. Az hogy élőben a szemük igy néz ki és ezt nem tudják elrejteni az lehet , de könyörgöm videó elől nincsenek elrejtve ...

2012. máj. 21. 15:31
 46/53 anonim ***** válasza:
86%

…Szedjétek össze magatokat…

Mi van? Milyen jogon beszélsz te így? Nem vagy te sem apánk, sem anyánk, sem felettesünk, sem oktatónk. Az egész reptoid dolog úgy eszement dolog, ahogy van. Nem kell , nincs mit cáfolni, mert NINCS állítás.

Változatlanul, többekkel együtt kérdezem: ennek az egésznek mi köze van repülőgépekhez?

2012. máj. 21. 15:55
 47/53 Obrász válasza:
100%
Én magam is sokat kutattam éppen ezekkel a videókkal kapcsolatban és csak rossz felvételben találtam meg őket,mellesleg a videóban szereplőknek a szemük változását nem kell túlbonyolítani. Meglepődtem, de nem egy felvételt és fotót sikerült nekem is készíteni(nem szándékosan), melyeken a barátaim szemei pontosan így néznek ki, illetve így változnak.
2012. máj. 21. 17:56
 48/53 anonim ***** válasza:
100%
Obrász: Én annyira nem kutattam, de magam is technikai jelenségre gondolok. Pont úgy, mint az energiagömbök esetében, amiről korábban írtam.
2012. máj. 21. 18:37
 49/53 anonim ***** válasza:

Erről van szó. és az a szkeptoid elöttetek meg ássa el magát . itt nem arrol van szó hogy nem hiszek (hiszünk)

a reptoidokban hanem arrol hogz eyek itt nem hiteles felvetelek, illetve ellentmondanak a reptoidoknak stb.

2012. máj. 21. 19:59
 50/53 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy élőben senki sem figyelt még fel arra hogy ezeknek a személyeknek függőleges a pupillája. bizonnyal nem feltűnő az ilyesmi. Egyébként a videón erősen látszik a retus...
2012. máj. 21. 22:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!