Szkeptikusok, ehhez mit szoltok? Miért ilyen a pupillájuk?
Megnéztem egy csomó videót és nagyon sok embernek (politikus, színész, Hollíwoods ember) ilyen hüllő pupillája van. De miért ? Mivel magyarázható ez ? Ha beírod hogy Bush Reptílián egy csomó helyen látod ezt. Mindenki összeesküvésnek hiszi, de akkor miért ilyen a pupillájuk ?
http://www.youtube.com/watch?v=NMFuerXZvx0&feature=relmfu
Úristen, a Holliwoods-ot csak most vettem észre.
Kötelező a konteósok között valamilyen szinten műveletlennek lenni? Vagy legalábbis írástudatlannak?
látom az én válaszomat letörölték , én hiszek a reptoidokban
de ezek tényleg hülyeségek , hogy miért? mert a reptoidok
az emberi szem alól vannak elrejtve nem a kamera lencséjétől.
értitek?(egyszóval , a képeken videókon eredeti alakjukat kée látnunk. Az hogy élőben a szemük igy néz ki és ezt nem tudják elrejteni az lehet , de könyörgöm videó elől nincsenek elrejtve ...
…Szedjétek össze magatokat…
Mi van? Milyen jogon beszélsz te így? Nem vagy te sem apánk, sem anyánk, sem felettesünk, sem oktatónk. Az egész reptoid dolog úgy eszement dolog, ahogy van. Nem kell , nincs mit cáfolni, mert NINCS állítás.
Változatlanul, többekkel együtt kérdezem: ennek az egésznek mi köze van repülőgépekhez?
Erről van szó. és az a szkeptoid elöttetek meg ássa el magát . itt nem arrol van szó hogy nem hiszek (hiszünk)
a reptoidokban hanem arrol hogz eyek itt nem hiteles felvetelek, illetve ellentmondanak a reptoidoknak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!