Az idegenek tényleg azért utazzák át a fél galaxist, hogy (többnyire) alulművelt, rokkantnyugdíjas munkanélküli embereket raboljanak el a lakótelepekről?
Megszurkálják őket és "csipszet" ültessenek beléjük stb. és azért, hogy gyakorolják a művészi hajlamaikat a gabonamezőinken? És azért, hogy megcsonkítsák a szarvasmarha állományunkat? Miért utálják az értelmiséget? Még sose hallottam olyat, hogy pl: orvost rabolt az UFÓ...
És egy magára valamit is adó földönkívüli faj miért 404-el osztja meg titkait?
Tényleg csak ennyire telik egy ilyen szuperintelligens civilizációktól, vagy lehet, hogy a Földre csak úgy tekintenek mint mi Disneyland-re?
404-től idézet privibe írta: "Mivel gyógyszereket orvos létem ellenére elutasítom magamtól, fájdalomcsillapító helyett galagonya teával enyhítettem a fájdalmat..."
Csak sok gyógyfüvet használ azért gondoltam h valami természetgyógyász lehet.
A másik dolog: sok ember "elfolytja" ez volt az ominózus gyanús elem számomra...csakhát akikkel általában ő társalog azokat könnyű az orruknál fogva vezetni gondolom.
Nah mikor konkrétan az ufonautákról kérdeztem akkor ügyesen kikerülte a témát. Számomra nem hiteles személyiség, de bocsi azoknak akik kedvelik.
Én amúgy fősikolai szinten szereztem 2 diplomát, és nem kivételeztek velem az "idegenek". Nem találkoztam sem reptoidokkal, sem kis szürkékkel, csak olyan lényekkel akik számunkra még ismeretlen technikák segítségével úgy vizsgálnak minket, mint ahogy mi a földi élőlényeket.
Azért technikájuk kihatással van a fizikai környezetre is, ezért lehet megkülönböztetni az alvási paralízistől és más pszichózistól. Én pl. nem tudok csak úgy áramszünetet produkálni de az órákat sem állítom le a nagy alvási paralízisbe (ami az akaratlagos mozgások blokkolásávaljár) ugyanabban a hajnali időpontban.
A durva reggeli orrvérzésekről már ne is szóljak és a beavatkozások nyomairól az alkaron, arcon.
De biztos a poloskák..tudom... szabályos köralakba csipkednek :)) és tuti megégetem magam az éjszaka közepén egy X alakú bemetszéssel...:) milyen ügyetlen is vagyok.
Jó lenne, ha az emberek nyitottabbak lennének mindenféle irányba. Egy iagzi eltérített személy inkább titkolja az élményiet és szégyelli, ezért el is akad az információ és csak nehezen derülhet fény az igazságra ufo-ügyben!
Többet nem magyizok ám, kiszálltam a szélmalom-harcból és megértem azokat is akik csak jót nevetnek a hozzájuk médián eljutó híresztelésekből, én is így tennék. Üdv.
Helló! Látom, te normálisan reagálsz, ezért mégiscsak írok még egy pár dolgot. Nyilván az értelmiségi embereknek van annyi sütnivalójuk, hogy ha különös, megmagyarázhatatlan élmény történik velük azokat nem osszák meg fűvel-fával, főképp ha nincs rá konkrét bizonyítékuk..:)) Én is gyerkőcökkel foglalkozom, ki bízná rám egy ufo-sztori után a szeme fényét :P
Ajánlom figyelmedbe SÓs Tibor magyar ufókutató honlapját, 20 éve foglalkozik magyarországi ufó-esetekkel, itt elérheted a honlapját:
Én neki megírtam a sztorimat, majd bemásolom neked is privibe, ha valóban érdekel egy eltérítéses eset.
Egyébként amikor pilóták figyeltek meg ufo-kat, azokat a radar nem mutatta ki!!!
Egy technológiailag magasan fejlett civilizációról van szó, ki tudja hány ezer évvel járnak előttünk a tértechnológiában meg egyéb dolgokban amit mi csak kapisgálunk, ami miatt nehezen tetten érhetőek.
Véleményem szerint nemis kívánnak nyilvános, ünnepélyes kapcsolatfelvételt, mint ahogy az emberek a filmekben elképzelik, mert ezt már megtehették volna, biztos van rá okuk, hogy miért nem. Abban is kételkedem, hogy egyenrangú félként kezelnek-e minket, embereket, mivel korlátozzák a szabad akaratot.
A NASA úgy tudom, hogy a rádiójeleket vizsgálva keresgéli a tűt a szénakazalban, elég egyoldalúan sajnos.
Azt nem értem a tudomány miért nem vizsgálódik az ilyen eltérítéses esetekben legalább a nagy számok törvénye miatt...Én még 8 éves lehettem mikor az első eset történt velem, nemis hallhattam előtte idegenekről meg eltérítésekről, csak később raktam össze a "kirakóst". hogy jééé nekem is voltak/vannak hasonló élményeim, ledöbbenve olvastam a negyedik típusú eltérítések részleteit, ami egyezett az én általam átélt élményekkel. Szóval, ha érdekel az ufológia akkor ne 404 és a gyakorikérdések körében szemezgess, hanem könyvekből és ufo-kutatók összegyűjtött eseteiből érdemes, mert nagyon érdekes hipotézisekkel és hitelesnek tűnő leírásokkal szolgálnak!
Találtam egy tanárt, aki ufo-kutató, Viszkok András.
Keresgéltem egy könyvet és közben akadtam rá.
Ez a honlapja:
Mondjuk az nem derül ki, hogy személyesen volt-e vmilyen élménye ufonautákkal.
Értelmesebb ember nem rukkol ki azzal, hogy látott ufo-t, vagy pláne hogy elvitték a hajóra.. mert tudja, hogy senki sem hiszi el, legfeljebb hülyének néznék. Persze úgy értem, névvel, nyilvánosan. Mert így én is le merem írni, igen, én is láttam ufo-t! 100% hogy az volt, efelől semmi kétségem. De végülis nem csodálkoztam rajta, mindig is úgy gondoltam, hogy léteznek, és járnak ide, csak nem lépnek hivatalosan kapcsolatba velünk, mert olyanok lehetünk nekik, mint nekünk a neandervölgyiek lennének :)
Ha ide tudnak jönni, nagyon messziről jönnek, mivel a legközelebbi csillag (nap) is 4 fényévnyire van. Vagyis a fény is négy év alatt ér ide onnan! Tehát ők biztos hogy tudnak "ugrani" a térben, nem hagyományos hajtóművel közlekednek. Különben nem csészealj volt, hanem hosszúkás, szivar alakú, és alumínium színű. Tulajdonképpen mint egy Zeppelin léghajó, kivéve, hogy nem volt rajta semmi szárny és gondola, de még ablakok sem, és hangja sem volt, pedig eléggé alacsonyan szállt. A sebessége kb. mint egy gyorsabb helikopteré. Érdekes volt, amikor ilyet látsz, egyszerűen TUDOD, hogy az ott nem földi, idegen. Nem tudom miért, nem pont a külseje miatt, valahogy lejön róla, hogy nem ide tartozik. Ja, és fényes nappal volt, nyári délután és hogy még érdekesebb legyen: egy kis, vidéki faluban láttam, hogy mit kereshettek ott? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!