Az idegenek tényleg azért utazzák át a fél galaxist, hogy (többnyire) alulművelt, rokkantnyugdíjas munkanélküli embereket raboljanak el a lakótelepekről?
Megszurkálják őket és "csipszet" ültessenek beléjük stb. és azért, hogy gyakorolják a művészi hajlamaikat a gabonamezőinken? És azért, hogy megcsonkítsák a szarvasmarha állományunkat? Miért utálják az értelmiséget? Még sose hallottam olyat, hogy pl: orvost rabolt az UFÓ...
És egy magára valamit is adó földönkívüli faj miért 404-el osztja meg titkait?
Tényleg csak ennyire telik egy ilyen szuperintelligens civilizációktól, vagy lehet, hogy a Földre csak úgy tekintenek mint mi Disneyland-re?
Én is feltettem egy hasonló kérdést, és csak egy válasz érkezett, pedig reméltem, hogy egy vitát sikerül elindítanom. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2824..
Igen, engem már elraboltak. Marika vagyok,78 éves, lakótelepi házban lakom a 10.-en, és az erkélyről elvitték a szarvasmarhámat, engem pedig felvittek a csészealjukra, lekötöztek, beöntést kaptam, majd a szemem láttára análisan a magukévá tették a tehenet.
:D
Tetszik a kérdés :)
tehát a tuttod nélkül nem rabolhattak el orvost, vagy bármilyen más tanult embert? :D
nem mintha hinnék a dologban, de nem minden hülye hozná nyilvánosságra, ha elrabolnák
Ha alaposabban utána járnál akkor találkozhatnál nevüket eltitkoló mérnökök, ill. nyilvánosságot vállaló pilóták, biztonsági őrök beszámolóival is! Vagy egy magyar festőművész ufonauta-ábrázolásaival de még sorolhatnám---hiába.
Amúgy elvileg 404 orvos, természetgyógyász én úgy tudom ezt állítja magáról, de a helyesírási hibái miatt nem hiszek neki mert ly-j-t ritkán keveri egy orvos akinek a latint is bevágva kell tudnia, tehát vmiben én is kétkedem:)
Nah visszatérve: Mivel mindenáron ragaszkodtok ahhoz, hogy minden eltérített debil, ezért erre keresel megerősítéseket, anélkül, hogy valóban tájékozódnál a témában. Szerintem nagyon egyoldalú megközelítésekkel találkozhattál eddig sajnos, pedig van néhány jó szakirodalom a témában, de ehhez persze már senki nem veszi a fáradtásgot, mert könnyebb másokat kinevetni meg alázni, ezért nem is vállalja sok eltérített a nevét, mert az ilyen hozzáállású emberek többségben vannak...
Szerinetem amíg ez nem változik addig az emberek nem is merik a nevüket adni a témához ritka kivétellel mert féltik a hírnevüket, állásukat stb.
Üdv: egy értelmiségi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!