Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az idegenek tényleg azért...

Az idegenek tényleg azért utazzák át a fél galaxist, hogy (többnyire) alulművelt, rokkantnyugdíjas munkanélküli embereket raboljanak el a lakótelepekről?

Figyelt kérdés

Megszurkálják őket és "csipszet" ültessenek beléjük stb. és azért, hogy gyakorolják a művészi hajlamaikat a gabonamezőinken? És azért, hogy megcsonkítsák a szarvasmarha állományunkat? Miért utálják az értelmiséget? Még sose hallottam olyat, hogy pl: orvost rabolt az UFÓ...

És egy magára valamit is adó földönkívüli faj miért 404-el osztja meg titkait?

Tényleg csak ennyire telik egy ilyen szuperintelligens civilizációktól, vagy lehet, hogy a Földre csak úgy tekintenek mint mi Disneyland-re?

2012. ápr. 6. 19:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Én is feltettem egy hasonló kérdést, és csak egy válasz érkezett, pedig reméltem, hogy egy vitát sikerül elindítanom. :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2824..

2012. ápr. 7. 11:33
 12/29 anonim ***** válasza:
84%

Igen, engem már elraboltak. Marika vagyok,78 éves, lakótelepi házban lakom a 10.-en, és az erkélyről elvitték a szarvasmarhámat, engem pedig felvittek a csészealjukra, lekötöztek, beöntést kaptam, majd a szemem láttára análisan a magukévá tették a tehenet.

:D

Tetszik a kérdés :)

2012. ápr. 7. 16:01
 13/29 anonim ***** válasza:

tehát a tuttod nélkül nem rabolhattak el orvost, vagy bármilyen más tanult embert? :D

nem mintha hinnék a dologban, de nem minden hülye hozná nyilvánosságra, ha elrabolnák

2012. ápr. 7. 16:11
 14/29 anonim ***** válasza:
mármint ha "elrabolnák"
2012. ápr. 7. 16:13
 15/29 anonim ***** válasza:
404 egyébként egy orvos, diplomáját arizónában szerezte, szóval a kérdés már eleve nemigaz.
2012. ápr. 8. 02:47
 16/29 A kérdező kommentje:
Én azt hittem a Galaktikus Tudományegyetemen szerzett diplomát intergalaktikus kapcsolatok szakon, a kisdoktoriját pedig a kis szürkék művészi szokásairól írta, " A Mona Lisától a gabonakörökig" címmel. A Niburrui sajtóban megjelent 404-el kapcsolatos plágiumbotrány pedig egy aljas rágalom! 404 kisdoktorija és Xenu reptoid kutató tudományos cikke közötti hasonlóság csupán a véletlen műve!
2012. ápr. 8. 10:35
 17/29 anonim ***** válasza:
86%

Ha alaposabban utána járnál akkor találkozhatnál nevüket eltitkoló mérnökök, ill. nyilvánosságot vállaló pilóták, biztonsági őrök beszámolóival is! Vagy egy magyar festőművész ufonauta-ábrázolásaival de még sorolhatnám---hiába.

Amúgy elvileg 404 orvos, természetgyógyász én úgy tudom ezt állítja magáról, de a helyesírási hibái miatt nem hiszek neki mert ly-j-t ritkán keveri egy orvos akinek a latint is bevágva kell tudnia, tehát vmiben én is kétkedem:)

Nah visszatérve: Mivel mindenáron ragaszkodtok ahhoz, hogy minden eltérített debil, ezért erre keresel megerősítéseket, anélkül, hogy valóban tájékozódnál a témában. Szerintem nagyon egyoldalú megközelítésekkel találkozhattál eddig sajnos, pedig van néhány jó szakirodalom a témában, de ehhez persze már senki nem veszi a fáradtásgot, mert könnyebb másokat kinevetni meg alázni, ezért nem is vállalja sok eltérített a nevét, mert az ilyen hozzáállású emberek többségben vannak...

Szerinetem amíg ez nem változik addig az emberek nem is merik a nevüket adni a témához ritka kivétellel mert féltik a hírnevüket, állásukat stb.

Üdv: egy értelmiségi :)

2012. ápr. 10. 20:14
 18/29 A kérdező kommentje:
Én végzős egyetemistaként magamat az értelmiséghez sorolom, ha 404 orvos, akkor valami nagyon alacsony színvonalú egyetemen tanulhatott.....
2012. ápr. 10. 21:52
 19/29 A kérdező kommentje:
Én egyébként óraadó töri és magyar tanár vagyok egy gimiben, ott a halmozottan hátrányos helyzetű diákok írnak így...
2012. ápr. 10. 21:54
 20/29 A kérdező kommentje:
Egyébként a természetgyógyászok nem orvosok, az orvosi egyetemeken ilyen szakosodás tudtommal nincsen. Vannak persze olyan orvosok, akik mellékesen természetgyógyászok is, és olyan természetgyógyászok, akik eredetileg könyvelők, mérnökök, eladók vagy bármi más szakmát űznek civilben. És persze vannak önjelölt természetgyógyászok is.. egy biztos, 404 csak úgy dr. mint SP, hogy természetgyógyász-e... elvileg lehetséges, de hogy elvégzett-e egyáltalán valami tanfolyamot ehhez, vagy csak kijelölte magát ennek... szerintem csak egy kókler, de ez csak az én véleményem...
2012. ápr. 10. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!