Miért nem lehet már ezt abbahagyni?
Egyetértek!
Elmúlt években, évtizedekben csak UFÓ-ként beszéltek(tünk) róluk, később valaki kitalálta, hogy a Marsról jöttek, ők a marslakók. Valamelyik nap olvastam itt, hogy egyesek már a Plejádok után érdeklődnek.
Szerintem aki kitalálta ezt a reptoid-hülyeséget, tudta, hogy a Vicc kategóriában senki sem figyelne oda, hát berakta ide, és most jókat röhög a markába, hogy milyen sok ember bevette a maszlagot.
Lehet, hogy már készen áll nála a következő hülyeség is, ha a reptoid-téma lefutott, akkor majd bedobja azt, hadd csámcsogjon a tömeg.
Teljesen egyetértek veled kérdező, pont emiatt írtam én is ki egy hasonló kérdést. Persze jött pár elborult agyú, de a többség egyetértett velem.
Már nagyon elegem van belőle nekem is...
13,30-as vagyok.
Szerintem kár reagálni rá, mert annál inkább csinálják. Ha úgy teszünk, mintha nem is lenne ez a sok hülyeség itt, akkor talán egy idő után abbahagyják.
(Az a szomorú, hogy ez az oldal már egyáltalán nem az Ezotéria témakörébe tartozó dolgokról szól, hanem ilyen hülyeségekkel van tele.) Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!