Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem tudom abbahagyni a MoreMil...

Nem tudom abbahagyni a MoreMilk Plus kapszula szedését, mert azonnal elkezd csökkenni/apadni a tejem? Járt már így valaki?

Figyelt kérdés

Kevés volt a tejem,elkezdtem szedni.

Bezsedtem egy (kis) dobzzal,majd gondoltam szünetet tartok.

A hatása megvolt, tehát elégedett vagyok vele,de most nem birom abbahagyni.

Ha nem szedem, alig van tejem, még egy újszülöttnek is kevés lenne nemhogy a 2 hónapos fiamnak.

Így vettem még egy dobozzal,és szedem tovább.

Nem baj ha ilyen soká szedem?

Járt így más valaki is,

2012. márc. 5. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én mar hét hónapja szedem, ha abbahagyom, egyből felére csökken a tejem:( Viszont létezik màr gorogszenamag kapszula, ami sokkal olcsóbb. 2500 Ft egy 100 Szemes doboz, ha 4*1-et szedsz, akkor a 600 mg-osbol kell napi 1 szem, ha 3*2-őt, akkor az 500 mg-osbol napi kettő. Tehát vagy 100, vagy ötven napig elég egy doboz, azért lényegesen olcsóbb, és ugyanaz a hatása!! Szerintem készülj arra, hogy végig kell szedned, te is ilyen típus vagy. De ne aggódj, nem árt, sőt, ha utanaolvasol, nagyon sok pozitív hatása van. Neten lehet rendelni!
2012. márc. 5. 12:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nekem nem az árával van bajom, mert kerüljön bármibe, ha ettől van tejem.

Vsak azt hallottam,hogy szünetet kell tartani néha,de én nem tudok...

2012. márc. 5. 13:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Emiatt ne aggódj, én sem tudtam soha. És írják is, hogy akár a szoptatas végéig is lehet szedni, és akár folyamatosan is. Én az előző gyerekemnel is végig szedtem, muszáj volt.
2012. márc. 5. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!