Nem tudom abbahagyni a MoreMilk Plus kapszula szedését, mert azonnal elkezd csökkenni/apadni a tejem? Járt már így valaki?
Figyelt kérdés
Kevés volt a tejem,elkezdtem szedni.
Bezsedtem egy (kis) dobzzal,majd gondoltam szünetet tartok.
A hatása megvolt, tehát elégedett vagyok vele,de most nem birom abbahagyni.
Ha nem szedem, alig van tejem, még egy újszülöttnek is kevés lenne nemhogy a 2 hónapos fiamnak.
Így vettem még egy dobozzal,és szedem tovább.
Nem baj ha ilyen soká szedem?
Járt így más valaki is,
2012. márc. 5. 11:02
1/3 anonim válasza:
Szia! Én mar hét hónapja szedem, ha abbahagyom, egyből felére csökken a tejem:( Viszont létezik màr gorogszenamag kapszula, ami sokkal olcsóbb. 2500 Ft egy 100 Szemes doboz, ha 4*1-et szedsz, akkor a 600 mg-osbol kell napi 1 szem, ha 3*2-őt, akkor az 500 mg-osbol napi kettő. Tehát vagy 100, vagy ötven napig elég egy doboz, azért lényegesen olcsóbb, és ugyanaz a hatása!! Szerintem készülj arra, hogy végig kell szedned, te is ilyen típus vagy. De ne aggódj, nem árt, sőt, ha utanaolvasol, nagyon sok pozitív hatása van. Neten lehet rendelni!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Nekem nem az árával van bajom, mert kerüljön bármibe, ha ettől van tejem.
Vsak azt hallottam,hogy szünetet kell tartani néha,de én nem tudok...
2012. márc. 5. 13:00
3/3 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj, én sem tudtam soha. És írják is, hogy akár a szoptatas végéig is lehet szedni, és akár folyamatosan is. Én az előző gyerekemnel is végig szedtem, muszáj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!