Ki hány éves aki az UFO észlelések topikba írogat?
Figyelt kérdés
UFO2012. márc. 7. 19:37
23/37 anonim válasza:
404 vagyok, 64 éves.
Kicsit öreg vagyok, de attól még bölcs.
24/37 anonim válasza:
28 de elég lejáratós oldal. tipikusan amit nem láttam az nem is létezhet hozzáállásssal., szóval csak néha nézek be, hátha van itt normális.
25/37 anonim válasza:
27/F
Amúgy meg jó itt trollkodni, mivel a kérdések java része, csak baromság. Reptoidok, plebájok, krikkraksziak, Endloinok, Vegetánok, Ultronok, Feremonosok, Trollok, Rajtakapók, Prudoktorok, Megmagyarázhatók... - na lehet válogatni...
26/37 A kérdező kommentje:
Mire jó a trollkodás?
2012. máj. 9. 17:04
27/37 anonim válasza:
Én 12 vagyok,és hiszek a szellemekben,a természetfeletti és paranormális dolgokban és lényekben.Én a szellemeket érzem meg,és félig látom is...
28/37 anonim válasza:
Még mikor kezdő gyk-s voltam megesett, hogy írogattam. De hamar rájöttem, hogy az itteni kommentelők 80-90%-a csak trollkodik. Ergo értelmes eszmecserét nem nagyon lehet folytatni. Azóta csak olvasgatom, ha unatkozom és nevetni akarok :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!