Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki hány éves aki az UFO...

Ki hány éves aki az UFO észlelések topikba írogat?

Figyelt kérdés
UFO
2012. márc. 7. 19:37
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
8 :-P
2012. márc. 7. 22:25
 12/37 anonim ***** válasza:
86%
Én jókat röhögök a reptoidokon:)Köszönet a trolloknak a jó estékért:)22n
2012. márc. 7. 22:39
 13/37 anonim ***** válasza:
pontosan XXX
2012. márc. 7. 22:56
 14/37 anonim ***** válasza:
10%

18/F

Nem nagyon írok ide mert nem tudok semmit a témáról és aki azt mondja tud valamit az Ufo-król meg a reptof@szságokról az hülye.

2012. márc. 8. 01:14
 15/37 anonim ***** válasza:
59%

"Nem nagyon írok ide mert nem tudok semmit a témáról és aki azt mondja tud valamit az Ufo-król meg a reptof@szságokról az hülye"

Meg az is hülye itt, aki konyít valamennyit a természet tudományokhoz. Egyik kérdésnél kérdezte valamelyik aberrált hogy;

"Az Alfa-Draconis 300 fényévre van, és ezek a gyíkok 1 nap alatt tudnak megtenni egy fényévet, ezért szerintem már utazniuk kell, hogy időben ideérjenek"

Erre én elmagyaráztam racionális érvekkel, hogy nem lehetséges az amit ír, mert a fénynél semmi sem megy gyorsabban, és ha még fel is találtak valamiféle "szuperszónikus" űrhajót, a biológiai szervezetek akkor sem bírnak ki nagyobb gyorsulást 5G-nél... Erre szénné oltott! :-) Kb ilyen értelmiségiek járnak ide.

Azt már nem is említettem meg, hogy ilyesmiről neki fogalma sem lehet... Persze majd ő tud róla, de a NASA meg nem. Aha...

2012. márc. 8. 07:04
 16/37 anonim ***** válasza:
81%

22 éves troll!

Ja, és minek a Földön kívül keresni az értelmes életet, ha még itt sincs. :)

Értem itt a reptofetishisztákra. :D

2012. márc. 8. 08:05
 17/37 anonim ***** válasza:
77%

"Ja, és minek a Földön kívül keresni az értelmes életet, ha még itt sincs."

Hú, ezt jól megmontad! :-) Magába nézhetne a sok tizenéves ösztönlény...

2012. márc. 8. 08:56
 18/37 anonim ***** válasza:
75%

Én 39 vagyok, tehát lehet, hogy rangidős. :)

Nagyon ritkán benézek az UFO észlelések rovatba, elhűlök azon rettenetesen sok naív baromságon, amit olvasok, néha nem tudom megállni, hogy ne írjak be. Általában a kérdés színvonalához illeszkedően. Tehát egy reptoid témához, már elnézést, de nem tudok komolyan hozzáállni, így trollnak is tűnhetek. Először azért néztem be amúgy, mert érdekel a téma, de nem abból a röhejes aspektusból, ami itt zajlik. Véleményem az, hogy valószínűségszámítási alapon elvileg lényegesen nagyobb az esélye annak, hogy van máshol is élet az univerzumban, mint annak, hogy nincs. De ez koránt sem jelenti azt, hogy máshol sokkal fejlettebb hiperlények laknak, akik átjönnek a falainkon, telepatikusan letöltik a gondolatainkat és a nézésükkel lebénítanak meg egyebek. Lehetnek fejlettebb, de éppen fejletlenebb életek is. Simán el tudok képzelni velünk jelenidejű mamutvadász ősközösséget is és akár hiperfejlettet is, de eddig semmiféle effektív igazolás és cáfolat sincs a témában. Az ilyen reptoagyalgást meg inkább hagyjuk...

2012. márc. 8. 11:15
 19/37 anonim ***** válasza:

Pl egy érdekes gyöngyszem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2732..

Na aki ilyet kiír kérdésnek, az se százas szerintem...

2012. márc. 8. 11:19
 20/37 anonim ***** válasza:
25
2012. márc. 8. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!