Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Olvastátok már ezt a cikket?

Olvastátok már ezt a cikket?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 23. 19:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy újabb illúziót rombolok le benned, de Roswell UFO-szerencsétlenség = SR 71 projekt. Bocs.
2012. febr. 23. 19:19
 2/14 A kérdező kommentje:
És ezt mivel támasztod alá?
2012. febr. 23. 19:21
 3/14 anonim ***** válasza:
A Roswelli ufó egy kis szűrke csészealj volt, amit a földi Reptoidok lőttek le és nem az amerikaiak, nekik nincsen ilyen fejlett teknológiájuk. Ezt mindenki tudja
2012. febr. 23. 19:24
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
En azt vettem eszre hogy az effele weboldalak gyakori latogatasa sulyos agyi karosodassal jar.Tunetei kb megegyeznek az agymosott szektasok viselkedesevel.
2012. febr. 23. 19:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Én semmivel, csak épp elévült a titkosítás, és tele van vele a net, meg a Discovery.
2012. febr. 23. 19:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Most komolyan a discoverynek hitted el hogy ez egy amcsi project volt?
2012. febr. 23. 19:31
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
A legviccesebb az egeszben az, hogy akik ezt a maszlagot beveszik, a tobbieket nevezik agymosottnak.(Kulonbozo szektak is igy mukodnek: "mi es ok", kivalasztottak es bunosok)
2012. febr. 23. 19:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem lehetünk abban sem biztosak hogy maszlag.
2012. febr. 23. 19:35
 9/14 anonim ***** válasza:

A gaz az hogy valos adatokat, tenyeket tarsitanak fikcioval es igy eleg nehez kiszurni mi a kamu, mi nem es valoban meggyozoek tudnak lenni.De ha annyira foglalkoztat a tema ajanlatos nem kizarolag "ilyen" oldalakat olvasni mert akkor termeszetesen nincs mihez hasonlitsd amiket allitanak.

Szerintem elobb a tudomany alapjairol kene nemi ismereteket szerezni es nem kell mindent elhinni amit valaki allit, erdemes megvizsgalni az ugynevezett "bizonyitekokat" is amikkel az allitasaikat tamasztjak (vagy nem tamasztjak) ala.

2012. febr. 23. 19:46
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
Hogy a feltett kérdésre válaszoljak: nem, nem olvastam. És nem is fogom (bár ez nem volt kérdés).
2012. febr. 23. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!