1/14 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy újabb illúziót rombolok le benned, de Roswell UFO-szerencsétlenség = SR 71 projekt. Bocs.
2/14 A kérdező kommentje:
És ezt mivel támasztod alá?
2012. febr. 23. 19:21
3/14 anonim válasza:
A Roswelli ufó egy kis szűrke csészealj volt, amit a földi Reptoidok lőttek le és nem az amerikaiak, nekik nincsen ilyen fejlett teknológiájuk. Ezt mindenki tudja
4/14 anonim válasza:
En azt vettem eszre hogy az effele weboldalak gyakori latogatasa sulyos agyi karosodassal jar.Tunetei kb megegyeznek az agymosott szektasok viselkedesevel.
5/14 anonim válasza:
Én semmivel, csak épp elévült a titkosítás, és tele van vele a net, meg a Discovery.
6/14 A kérdező kommentje:
Most komolyan a discoverynek hitted el hogy ez egy amcsi project volt?
2012. febr. 23. 19:31
7/14 anonim válasza:
A legviccesebb az egeszben az, hogy akik ezt a maszlagot beveszik, a tobbieket nevezik agymosottnak.(Kulonbozo szektak is igy mukodnek: "mi es ok", kivalasztottak es bunosok)
8/14 A kérdező kommentje:
Nem lehetünk abban sem biztosak hogy maszlag.
2012. febr. 23. 19:35
9/14 anonim válasza:
A gaz az hogy valos adatokat, tenyeket tarsitanak fikcioval es igy eleg nehez kiszurni mi a kamu, mi nem es valoban meggyozoek tudnak lenni.De ha annyira foglalkoztat a tema ajanlatos nem kizarolag "ilyen" oldalakat olvasni mert akkor termeszetesen nincs mihez hasonlitsd amiket allitanak.
Szerintem elobb a tudomany alapjairol kene nemi ismereteket szerezni es nem kell mindent elhinni amit valaki allit, erdemes megvizsgalni az ugynevezett "bizonyitekokat" is amikkel az allitasaikat tamasztjak (vagy nem tamasztjak) ala.
10/14 anonim válasza:
Hogy a feltett kérdésre válaszoljak: nem, nem olvastam. És nem is fogom (bár ez nem volt kérdés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!