Slim greenline 700-ról olvastátok a cikket?
Előző vagyok...
Na, keresve az összetételt, mit találtam (a szerződési feltételek között):
"4. Bizonyos termékekre '110%-os garancia' van érvényben. Erről az információ az Oldalon mindig jól látható helyen kerül feltüntetésre: Amennyiben a legalább 2 csomagot rendelt, és a kúra eredménytelennek mutatkozik, akkor a Fogyasztónak joga van egy bontatlan csomag árának visszatérítéséhez. A csomag visszajuttatását követően a Fogyasztó által megadott bankszámlára a termék akciós árának 110%-a kerül átutalásra. A csomag ára, mint a termék (szállítási költség nélküli) átlag ára kerül kiszámolásra, a szállítási költséget pedig a Rendelést megtevő Fogyasztó állja."
Itt már ugyan 110%:) szerepel, de hát látszik, hogy durva árverés. Érdemes elolvasni az egészet. Nem kéne perelni a céget a külső, megtévesztő szövegért? Ja, persze, nincs kit... :) Csak azt nem értem, ha tényleg hatékony a cucc, miért kell még pluszban meg is téveszteni a jónépet? Mert engem is érdekelne, de így, tuti nem veszek tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!