Lehet-e fogyni a slim greenline 700-tól?
Semmiféle csodabogyitól magában nem lehet fogyni. Nemtudom hogy szedtél e már valamilyen bogyót,de ha észreveszed a tájékoztató mellé mindíg kapcsolnak egy diétát amit be kell tartani.
Namost ha elkezded azt a détát akkor attól fogysz és nem a bogyótol:)
Szégyellem de elmondom kb 3-4éve megszállott fogyibogyós voltam,hittem bennük hogy használnak. Ki is próbáltam egy csomó félét. Hát egyik sem hatott,csak a pénztárcám lett karcsúbb...
Most fél éve elkezdtem kalóriát számolni,sok fehérjét bevinni és intenzíven mozogni,meg is lett az eredménye -25kg,mindenféle csodaszer nélkül!
Ezek a bogyók önmagukban nem fogyasztanak. Diéta és mozgás mellett valóban dobhatnak valamit a fogyáson, de orvosilag bizonyított, hogy ez mindössze 3-5%-ban befolyásolja a dolgot. A cégek persze mindent összekamuznak, hogy eladják a termékeiket horror összegekért, aztán röhögnek a markukba.
A férjedet inkább arra vezesd rá, hogy változtasson az étkezésén (kevesebb nasi, több zöldség és gyümölcs), valamit a fogyáshoz és a bőr megereszkedése ellen elengedhetetlen a mozgás! Ha nagyon kövér, először a séta is megteszi. Később, ahogy fogy, fokozhatja a terhelést, így nem mennek szét az ízületei.
26/L
Utolsó vagyok, még annyit, hogy ha a férjed ragaszkodik valamilyen táplálékkiegészítőhöz, akkor inkább fehérjeturmixot igyon, de azt is csak akkor, ha elkezd edzeni. Így az izmai nem esnek össze a fogyástól.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!