404, ha léteznek a Guimania-k, Raidos-ok, Kriariax-ok akkor miért nem írnak sehol máshol az interneten, csak te beszélsz róluk?
Figyelt kérdés
Te mondod:
"a lényeket emberek nevezték el, ők nem így hívják magukat"
Ha emberek nevezték el, akkor máshol miért nem írnak róluk sehol?
2012. jan. 7. 19:52
21/36 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=MKzqP4-0Z6M&feature=related Én ebben hiszek.
22/36 A kérdező kommentje:
Tiszta értelmetlenül írtam le, de nincs is kedvem most vitatkozni...
2012. jan. 8. 21:36
24/36 anonim válasza:
Kérdező téged nagyon irányít az internet az a baj hogy az internetről tudakozol. Ami a neten van szétszóródva az mind baromság ezt nyugodtan elhiheted nekem! Az igazi nagy fogásokat nem találod fent a neten, vagy csak nagyon elvétve ezt én már tapasztalatból tudom. Ne dőlj be mindennek amit a neten látsz főleg ha sok helyen látod mert akkor valószínű hogy pletyka. Kicsit szakadj el az internettől mert azt hiszed az internet mindenre a megoldás.
25/36 A kérdező kommentje:
Tudom mit hihetek és mit nem. Pont ez az, hogy az interneten minden pletyka fent van, de ez még ott sincs...
2012. jan. 9. 01:14
26/36 anonim válasza:
Ami titkos az miért is lenne fent az interneten?
27/36 anonim válasza:
Na ugye hogy nem törlik a 404 ellenes kérdéseket :)
28/36 anonim válasza:
Mért hiszik azt egyesek hogy az interneten minden rajta van? Akkor nézd már meg az interneten hány anyajegy van a s*ggemen :)
29/36 A kérdező kommentje:
De gyökerek vagytok... Na de valamiben mindenki hisz. :)
Higgyetek akkor csak a Guimania-kban, Raidos-okban és Kriariax-okban. :D:D:D:D:D:D
Nem az a bajom, hogy űrlények nem léteznek, hanem az, hogy már így el is nevezte őket egy ismeretlen személy, aki nem 404, de mégis csak 404 oldalán van fent...
Mindegy, lesz*rom.
2012. jan. 9. 18:50
30/36 anonim válasza:
Nem minden igaz ami a neten van és ami nincs fent az attól még lehet igaz. A híradóba se tesznek bele minden hírt mert nem fér bele az adásba. De attól még megtörtént. Aki azt hiszi csak az van amit az interneten vagy a tv be lát az igen a média rabja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!