Van olyan idegenekről, ufokról készült kép az interneten amit valósnak véltek?
Figyelt kérdés
ha igen linkelnétek?:D2012. jan. 4. 20:26
1/11 Tom Benko válasza:
UFO-król több is ilyen, ugyanis ez azokat az objektumokat jelenti, amiket nem sikerült azonosítani. Idegenekről szintén nagyon sok van, például a Kovács Béláról készültek is ilyenek, mert nekem minden Kovács Béla idegen.
2/11 A kérdező kommentje:
akkor máshogy hogyan fogalmazzam meg?pontosan érti szerintem mindenki hogy mire gondoltam..:)
2012. jan. 4. 20:37
3/11 anonim válasza:
Biztos van, csak a sok hamisítvány közepette már senki nem tulajdonít neki jelentőséget. Amúgy 404 szerint az összes anyag eredeti.
4/11 anonim válasza:
Nincs.
Nem nagyon hiszek az Ufókban, bár lehet, hogy vannak, ki tudja?
De eddig még nem láttam meggyőző videót.
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
UFO-król nagyon sok hiteles felvétel és kép készült viszont UFOnautákról egy sem, így csak babona, hogy kis szürke emberek vezetik őket, de szóba jöhet Han Solo is, meg a reptoidióták.
7/11 Tom Benko válasza:
"Van olyan, földön kívüli értelmes élőlényekről vagy az általuk vezetett járművekről készült kép az interneten, amit valósnak véltek?"
UFO: Unidentified Flying Object - Azonosítatlan Repülő Tárgy. Bármi ide tartozik, amiről nem tudom, hogy mi az. Ilyen van.
Idegen: Olyan személy, aki nem tartozik az ismeretségi körömbe.
Próbáljunk már meg pontosan fogalmazni, mert különben pontatlan lesz a válasz is.
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ufo kategóriába ez így pontisan érthető...de itt mindig mindenbe beleköt valaki:))
2012. jan. 5. 20:16
9/11 anonim válasza:
egy van, de azt is csak azért, mert én készítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!