404, ha léteznek a Guimania-k, Raidos-ok, Kriariax-ok akkor miért nem írnak sehol máshol az interneten, csak te beszélsz róluk?
Te mondod:
"a lényeket emberek nevezték el, ők nem így hívják magukat"
Ha emberek nevezték el, akkor máshol miért nem írnak róluk sehol?
"Kontrolra az elmegyógyintézetbe" a kontrollra az kettő "l"
Vajon ezt is a kérdező kérdezte? Hasonló a két kérdés. Mind a kettőbe az interneten keresik a földönkívülieket :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1281..
Nem azért hallgatok, mert "beláttam hülyesége". Hanem mert fárasztó az egész...
Szerintetek...! Ha léteznének földön kívüliek, több ember tudna rólak, akkor nem írnának erről az interneten akárhol máshol is? Miért pont csak 404-nek az oldalán? Ő akkor miért ír róla? Elárulja a többi UFO-t látott társait? Felfedi a titkot? Ez miatt nem közösítenék ki? Nem ölnék meg? Áhh...
Más is beszél űrlényekről, de senki nem így nevezi őket. 404 pedig azt mondta más nevezte el őket...
Igen, sok ember él a Földön és csak nagyon kevés híres, de aki híres, az fent van az interneten.
Csak ezt nem értem, hogy a saját weboldalán fent van, máshol sehol...
Egyik válaszoló kérdezte, hogy terjessze el? A válaszom rá: igen.
Lássuk fog-e menni... :)
De én szinte biztos vagyok benne, hogy nem...
Ez csak 404 képzeletbeli agyszüleménye marad és a társai, akik hisznek neki.
(Amúgy csak zárójelbe írom, én hiszem, hogy léteznek rajtunk kívűl idegen lények, de azt nem hiszem, hogy földi ember találkozott már velük.)
Ha már valaki, normális ember találkozott volna velük, akkor az nem mondaná el senkinek, csak a szeretteinek, de azoknak se ilyen hihetetlenül...
KAMU AZ EGÉSZ UFO TÖRTÉNET!
Akik azt állítja, hogy látott, lehet ő tényleg el is hiszi, hogy látta azt, de biztos nem 100-as...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!