404, ha léteznek a Guimania-k, Raidos-ok, Kriariax-ok akkor miért nem írnak sehol máshol az interneten, csak te beszélsz róluk?
Figyelt kérdés
Te mondod:
"a lényeket emberek nevezték el, ők nem így hívják magukat"
Ha emberek nevezték el, akkor máshol miért nem írnak róluk sehol?
2012. jan. 7. 19:52
1/36 anonim válasza:
Talán mert 404 kicsit flashelt állapotba star treket nézett...
2/36 anonim válasza:
Én is találtam már pár ellentmondást az írásaiban, de annyira szeretnék hinni neki hogy nem vettem róluk tudomást.
3/36 anonim válasza:
Valószínű csak ő ismeri őket meg azok akik elnevezték őket de azok nem publikálják őket úgy mint 404.
4/36 anonim válasza:
Ja és nem vagyok 404 elfogult hívő mint egyesek de egyet értsetek már meg! Ha valami fenn van a neten az azért van fent mert nem titkos és bárfi hozzáférhet, vagy valamikor titkos volt de már nem az, sok ilyen eset volt hogy feloldották a titkosítást és kikerült a nagyvilágba. De értsétek már meg hogy ami titkos azt nem fogjátok megtalálni sehol. Úgy fel tud bosszantani ha valaki nem gondolkodik.
5/36 anonim válasza:
uram atyám a retoidok léteznek öcsém a google mindenhol kidobja a reptoidokat és még a youtube-n is fenn vannak most már egész biztos h léteznek meneküljön ki merre lát XD
6/36 anonim válasza:
te jó ég, ezekről még nem hallottam. bővül az univerzumunk.
7/36 anonim válasza:
És ha tudnád hány dolog létezik még amiről nem írnak sehol az interneten...
8/36 anonim válasza:
Igen, pl a macsup.csakakák, akik a reptoidokkal szövetkezve leigázzák a föld lakosságát.
9/36 anonim válasza:
Én meg pont azt a sok baromságot nem szoktam elhinni amik a neten vannak. De te tudod.
10/36 anonim válasza:
404 elutazott és aszem aszt írta szerdán jön haza majd és ott nincs nete úgy h szerdán vagy csütörtökön emeld ki eszt a kérdést sztm h észrevegye majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!