Jel a testemen, foldonkivuliekkel valo talalkozas utan. mi ez?
engem gyerekkoromban meglatogattak a foldonkivuliek, emlekeim szerint a szobambanm es azota egy jelet veltem felfedezni a kezmen, mar foton nem latszik mert halvanyult, szakmambol adodo egesi serulesek torzitottak ugyanis hegeszto vagyok.,szeretnem ha tudnatok valamit mondani errol.
http://www.youtube.com/watch?v=gN6ZHBrNvk4
Kalapács Józsit is meglátogatták a földönkívüliek. Asz'szem, jól tették. ;)
Ezt most nem egészen értem, de lehet, hogy nem is kell.
Azt mondod, hogy hegesztő vagy, tehát ez, amit te jelnek mondasz, akár egy olyan égési sérülés is lehet, amit munka közben szedtél össze. Mondjuk egyszerűbb lenne értelmeznem, ha mondjuk tudnál írni (így utólag, ha jól értelmeztem, akkor a jelet torzították a hegesztési sérüléseid). De minthogy említetted, kiskorodban történt, valószínű lehet akár egy műtét, vagy seb, ami így gyógyult be.
Amennyiben igazat mondasz, és valóban őszinte voltál, az általad leírt elrablás (hogyan és milyenségre) még egész hihető is, ezért abban az esetben lehetséges, hogy abból maradt vissza valami, ha csak nem valami más, egyszerűbb magyarázat van rá, aminek mint már mondtam, érdemes utána nézni. A műtéti hegek is egész érdekes formákat eredményezhetnek. Azt viszont nem tudom, hogy te nem tudsz egyenes vonalat húzni, vagy valóban, így néz ki a heg a kezeden.
Akárhogy is, amíg nem mutatod meg, nem igen fogsz értelmes választ kapni, sem pedig biztosat. De rajtad van, így a kezedben a lehetőség, hogy utána járj.
Arra viszont felhívom a figyelmed, hogy ha nem vagy hajlandó utána nézni, és megtenni mindent, hogy a "földi eredetű" magyarázatokat meg tudd cáfolni, vagy be tudd igazolni, saját magadat vezeted félre, és ez egyedül neked árt.
Így szilveszter táján sokan látnak egérkéket, ami azért van, mert az Egyesített Intergalaktikus Királyságban őfelsége I. Prostatikus Vogon Jeltz minden szilveszterkor felolvassa a verseit, és ez ellen egyetlen védekezési lehetőség van: olyan részegre kell magad inni, amennyire csak emberileg és egyéb fajilag lehetséges.
Mindenesetre itt az előbb belinkelt nóta paródiája is: http://www.youtube.com/watch?v=AXeres_aHHQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!