Jel a testemen, foldonkivuliekkel valo talalkozas utan. mi ez?
Figyelt kérdés
engem gyerekkoromban meglatogattak a foldonkivuliek, emlekeim szerint a szobambanm es azota egy jelet veltem felfedezni a kezmen, mar foton nem latszik mert halvanyult, szakmambol adodo egesi serulesek torzitottak ugyanis hegeszto vagyok.,szeretnem ha tudnatok valamit mondani errol.
2012. jan. 1. 20:08
21/37 anonim válasza:
amikor a falon átmentek pontosan mit látál?
22/37 anonim válasza:
Ennyire unatkozol ,vagy el is hiszed amit írsz?
Szerintem cuki ,hogy ennyi türelmed van:)
23/37 A kérdező kommentje:
hogy eltuntek
2013. szept. 19. 21:56
24/37 anonim válasza:
Akkor szólj nekik,hogy hozzám is nézzenek be.:)
25/37 anonim válasza:
nekem a kiskoromban a kismacskánk bekaparta magát a bőröm alá, amikor aludtam és csak 10 év múlva vettem észre hogy ott van. addig én is azt hittem hogy valami kinövés, de amikor már nagyon büdös volt elmentem orvoshoz és kivették. de szegény már nem élt. szerintem nézesd meg, mert lehet hogy neked is bekaparta magát valami a bőröd alá, amikor nem figyeltél.
26/37 anonim válasza:
V mint Vendetta. Ufó leszámolást jelent, előző életedbe maffiózó ufó voltál és most elkapott az másik ufómaffia :LOL.
27/37 anonim válasza:
Igaza van Sándorkának! Néha az állatok valami ezomtérkikus hatásra belekaparják magukat. Nekem ugyan a macskákkal nem volt ilyen, de gyerekkoromban 2 kisegér a hasamalatt belekaparta magát és nem vettem észre. Utána a bőr benőtte, olyan gyűröttre, és azóta is megvannak. Furák, néha fájnak,meg érzékenyek a rúgásra.
28/37 anonim válasza:
Szerintem ez egy kozmikus kapu jele, amit meg kell keresned. Ez ugyanis azt jelenti, hogy te egy földönkívüli vagy, és úgy kerültél ide mint Clark Kent! Küldetésed van!!!!!Teljesítsd! Az erő legyen veled!
29/37 anonim válasza:
Azt jelzi, hogy melyik csoport tulajdona, tesztalanya vagy.
30/37 anonim válasza:
kedves kispatent. nem kéne viccet csinálnod ebből, mert fogalmad nincs szerintem arról hogy milyen elképzelhetetlen és hihetetlen dolgok vannak ezen a világon, amiket ember, pláne te, megérteni nem képes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!