H.Jani kérdése:
Láttál már UFO-t élőbe? Hogy nézett ki?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 15:11
11/25 anonim válasza:
Kérdező! Itt nem fogsz értelmes választ kapni.Max privátban írnak le neked sztorikat,mert itt könnyebb mindent elpoénkodni...
12/25 anonim válasza:
Tipikus buta kisgyerek, de nembaj, majd fel nősz egyszer! Büszke ez rád is igaz, megint bebizonyítottad milyen kis buta vagy: D
13/25 anonim válasza:
Én láttam és akkor szentül meg voltam győződve hogy az, ugyanis hangtalan volt, de olyan sebességgel ment hogy azt hallani kellett volna. A fényei pedig olyanok voltak amit repülőgépen még sosem láttam. Azonosítatlan repülő tárgy. (Unidentified Flying Object) Az a baj hogy mindenki úgy kezeli hogy az ufo az a bizonyos kör alakú pulzálú valami. Nem az a repülő csészealj... Az ufo az pedig beazonosítatlan v.mi.
14/25 danolevai válasza:
EZ egy akkora nagy hülyeség! Mindenki tudja hogy "UFÓ" nem létezik. A kérdező is csak hülyéskedett sztem. Amugy ha télleg tudni akarod, akkor menj el a bolondok házára ott kapsz választ! ;/
15/25 anonim válasza:
Én egyszer a Gellért hegy felett láttam egy ufót, legalábbis szerintem az volt. Olyan furcsa mosléksárga színe volt és pulzált, aztán kis zöld emberkék ugráltak ki belőle a Dunába. Meg akartam nézni őket, de sajnos mindet elvitte a víz! Aznap a kutyám is a seggével ugatott, érezte, hogy valami nincs rendben!!!!
MÁR ITT VANNAK!!!!!
16/25 anonim válasza:
Általában azok poénkodnak, akik azt hiszik, hogy ha egyszer-kétszer feltekintenek az égre és nem látnak repülőkön, madarakon és ha esetleg a műholdakat felismerik, azokon kívül semmit, akkor ott nincs is más. Ők a struccok!Fejlettségi szintjük vagy nagyon alacsony, lehetnek szűk látókörűek, illetve komoly egyetemet végzett, nagy tudású, de sajnos szakbarbár emberek is gyarapíthatják a szkeptikusok táborát. Egy kerti partin egy orvos azt mondta, hogy ő csak akkor hiszi el, hogy ufók és bennük idegen lények röpködnek a föld körül, ha egy is legalább közülük odaáll elé, kezet fog vele és bemutatkozik. Többen rémülten néztek rá, de hihetetlen komolyra vette a dolgot, nem is firtattuk tovább, mert az illető nagyon magas pozícióban lévő személyiség, megszokta, hogy mindig neki van igaza. A Youtube keresőjébe írd be az ufó, ufo-nasa, vagy ufo 2011., vagy bármi hasonlót, és rengeteg videót dob ki. De! Vigyázz, mert készülnek már kamu ufó videók is! Tanuld meg kiszűrni melyik az igazi és melyik nem!
17/25 anonim válasza:
Én már sokat láttam, mert a nyári kedvenc időtöltéseim egyike az éjszakai ég pásztázása. Néhányszor vettem a fáradtságot és betelefonáltam különböző médiákba, főleg akkor, mikor több szemtanúja is volt az eseménynek. Vannak havonta megjelenő magazinok, itthon kevesebb, külföldön több, amik ufókkal, vagy egyéb más megmagyarázhatatlan dolgokkal foglalkozik. Ilyen a UFO Magazin, vagy a HIHETETLEN. Újságosoknál lehet megvenni!
18/25 anonim válasza:
14:46!
"Mindenki tudja"... hogy a világegyetem milyen k***nagy. Te most komolyan azt hiszed, hogy Csak itt alakult ki élet??
19/25 anonim válasza:
20/25 Bari Zoltán válasza:
Igen és úgy nézet ki mint Orbán Viktor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!