Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Láttál már UFo-t? Vagy "idegen...

Láttál már UFo-t? Vagy "idegen lényeket"?

Figyelt kérdés
leírnád a sztorit kérlek? előre is köszönöm.
2011. máj. 24. 16:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyilvánosan nem írom le.
2011. máj. 24. 17:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Én akkor láttam amikor késő este az útszélen jártam ugyanis k*rva vok. És akkor láttam meg egy ufót! De amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is ment. Ja és körbe-körbe tekergett a levegőbe kb olyan nagy volt mint 5 személykocsi egybevéve én meg elbújtam a bokorba előle. Sztm nem vett észre.
2011. máj. 24. 17:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy nem tudtam azonosítani egy repülő tárgyat már volt. :)
2011. máj. 24. 17:11
 4/11 anonim válasza:

Láttam UFO-t! Régen. És nem egyedül!

Kint kamilláztunk barátoméknál hajnalban és az égen megjelent egy fénykör, ami össze-vissza változtatta a haladási irányát. Meg is jegyeztük, hogy biztos most deríti fel a terepet.

Egyszer csak több fénykör jelent meg és azok elkezdtek körülötte forogni és csapatostul haladtak össze vissza. Gondoltuk, hogy valami invázióra készülhetnek. Órákig köröztek, majd amikor kezdett világosodni eltűntek...

Másnap meséltük is a bealudtaknak, hogy miről is maradtak le.

Később derült csak ki, hogy amit láttunk, az akkoriban ritkaságszámba menő Skyrose nevű kütyü volt, ami a szórakozóhelyek "behívó"-fényét biztosította.

Azóta nem kamillázunk :D

2011. máj. 24. 23:17
 5/11 anonim ***** válasza:

Persze ! :xD

Van is róla sexvideó, de nem teszem fel mert akkora sznob vok. Naobb mint 404-es

2011. máj. 24. 23:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát én mindennap látok , vagyis olvasok itt olyan komikat amiket tuti földönkívüli lények írtak mert annyi itt a retardált gyerek :D De ezt nem rád értem kérdező !
2011. máj. 25. 00:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Láttam ufót egyszer nyáron amikor a dunaparton horgásztam, meg vámpírt is láttam már.
2011. máj. 25. 00:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Láttam mindkettőt, de én sem fogom nyilvánosan leírni, mert egyáltalán nincs szükségem arra, hogy hülyének nézzenek.
2011. máj. 25. 01:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem. Viszont egy régebbi tanárom mesélte, hogy egy nagy családi összejövetelen kint ültek kb 20an, és valami lebegő fénygömb tett egy kört az udvarban, aztán elment. Normális emberek, semmi bajuk sincs, és mindegyikük ezt állítja. Ők az utolsók, akikről feltételezném, hogy ilyet kitalálnak.
2011. máj. 25. 01:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Az lehetett gömbvillám is vagy meteorológiai léggömb.
2011. máj. 25. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!