Láttál már ufo-t?
2 eset is történt. Amit ki akarok hagsulyozni hogy én lemaradtam nem néztem olyan hamar fel mind a társaim akikkel voltam mikor én felnéztem már a felhők fölött volt éjjel.
Nem tudom mi volt nem vettem komolyan de a társaimon pánik tört ki és zavar hüjeségeket kezdtek beszélgetni s mindenképp el akartak rohanni, köztük egy ember is odajött hogy kössön belénk valami okkal de olyan részeg volt hogy alig tudott menni. Mikor meglátta azt a valamit egyből hejrejött s be is pánikolt. időpont októberi este 11 óra irány k-nY téglalap alakú jármű alja sárga fehér kényes a teteje vagy felső része kék fekete és több színes fények égtek rajta. van egy fotóm is egy nappali esetről. Elküldtem ellenőrzésre és hitelesnek találták.
Igen többször is:
1: Anyum kint cigizett az erkélyen amikor a templom felett egy tárgy jelent meg ami emelkedett felfele majd eltünt.
2: Vagy 2 éve egy hatalmas fénylő tárgyra lettünk figyelmesek ami narancssárgán izzot emelkedett felfele majd eltünk a vár felett nagyon megijedtem akkor.
3: Vagy 1 éve egy a vár felől jövő fényes tárgyra lettünk figyelmesek ami a melletünk lévő két panelház között ment el. majd rá két percre követte egy másik is. Gyorsan hátraszaladtam az ablakhoz és még akkor is láttam a két fénylő pontot. Video felvétel is van de nem nagyon lehet belőle kivenni. érdekes volt mert egy lapitott korong ami narancssárgás volt és felfele olyan kör alakba fénylő csikok szaladgáltak.
4: Fogmosás után mentem a konyhába inni és én szeretek sötétbe járkálnni úgyhogy nemgyújtottam meg a lámpát. Nézek ki az ablakon és a fák mögött valami narancssárga izzik. Nézem tovább majd elér a fák nélküli részre és emelkedik felfele majd eltűnik .Van videofelvétel de nagyon rüvid mert csak későn kezdtem el feljátszani.
A 2-es számú észlelést többen is látták rajtunk kivül.
Volt még több észlelésem is és az is amit mások mesélnek el. Például henger alakú tárgy amin ablakok voltak ... . Nagyok érdekes és megéri kinézni az égre főleg 22:00 óra körül az év első hónapjaiban van a legtöbb észlelés számomra. Észak Mo-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!