Hogyan tudjuk felvenni a harcot a reptoidokkal? Egyáltalán van akár egy csepp esélyünk is ezzel a szuperintelligens, szupergonosz fajjal szemben?
Figyelt kérdés
S mire számítsunk? Mekkora a hadseregük létszáma? Milyen fegyereik vannak? Milyen védőöltözetük? Hol van a gyengepontjuk?
S ha magamra tetováltatom a jelet amiről a Gyűjtő beszélt akkor békén hagynak?
2011. aug. 15. 15:50
51/57 anonim válasza:
Amúgy megtanulhatnál írni is ha már írsz valahova...
52/57 anonim válasza:
és a szólásszabadság? no meg a szabadsajtó???
ha nekik van joguk az ufókhoz, akkor nekem nincs az emberi jogokhoz? XD
jól van amugy befejeztem...;)
53/57 anonim válasza:
de diator ha ez egy börtön bolygó akkor rajtunk kívül kik itt a rabok
54/57 anonim válasza:
Jajj ne! Megkérdőjelezted emberi hatalmunkat a reptoidokkal szemben! Az emberi faj elvesztette az erőt! Holnap 14:10:02-kor mennek a házadhoz! VELED KEZDENEK! INVÁZIÓ! Az ember úgy lesz mint egy állat!! Éss mind azért mert te megkérdezted. "Hogyan tudjuk felvenni a harcot a reptoidokkal?" :'DD Na de most komolyan.. NAGY HÜLYESÉG! ..-.-" fegyverük meg hadseregük xDD...
55/57 anonim válasza:
bestest ! Nagyon érdekel, honnan vetted az információt a reptoidokról, egyébként szerintem is s*ggh*lyék, de nagyon jó a technikájuk. Semmit nem tesz a galaktikus tanács ellenük ? A plejádok sem ? Az valmulusz vagy vamulusz ? Nem a fülük mögött van ?
56/57 anonim válasza:
bestest hazudik, en csak Wyrm-nek es Szenthelyinek hiszek :(
ja es WYrm haggyad az ilyen trutyi matatokat mert az ilyeneknek unalmas az eletuk :( szomoru
57/57 anonim válasza:
Valami nagyon elcseszett StarWars parodiaban vagyok itt?......vagy tan az elmeosztályon megengedték a betegeknek, hogy netezzenek? ....vagy mar nem tudom, minden esetre mar reg rohogtem ennyit.... Long Live The Reptoids! :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!