Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan tudjuk felvenni a...

Hogyan tudjuk felvenni a harcot a reptoidokkal? Egyáltalán van akár egy csepp esélyünk is ezzel a szuperintelligens, szupergonosz fajjal szemben?

Figyelt kérdés

S mire számítsunk? Mekkora a hadseregük létszáma? Milyen fegyereik vannak? Milyen védőöltözetük? Hol van a gyengepontjuk?

S ha magamra tetováltatom a jelet amiről a Gyűjtő beszélt akkor békén hagynak?

2011. aug. 15. 15:50
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Én egy reptoid vagyok. Semmi esélyetek, mind meg fogtok dögleni. Szenthelyi Árpád, veled kezdjük, készülj a halálra.
2011. aug. 19. 18:11
 32/57 anonim ***** válasza:
Engem ugyan nem. Én majd jól nézelődni fogok a magasból.
2011. aug. 19. 18:40
 33/57 bestest ***** válasza:

A reptoidokkal egyetlen egyféleképpen lehet csak felvenni a harcot. De azt nem árulhatom el, hogyan, mert akkor meg kéne, hogy öljelek. Vagyis ugyanúgy meghalnál, mintha a reptoidok támadnának. Ebből következően ne akard tudni a választ, mert akkor hamarabb elhalálozol.

De hogy mégis kapj némi információmorzsát, annyit elárulok, hogy a reptoidok nem is annyira gonoszak, mint ahogyan hírlik róluk. Az igazság voltaképpen az, hogy s*gghülyék. Ezért csinálnak folyton akkora balf*szságokat, amivel ártanak saját maguknak és a környezetüknek is. A technológiájuk viszont baromi fejlett. Persze nem ők találták ki, hanem kapták fejlettebb lényektől. Pontosabban találták, mert a bolygójukat meglátogató szuperintelligens lények véletlenül otthagyták. A reptoidok rátaláltak és elkezdték használni.

Na azóta az univerzum igen veszélyes hellyé vált. Mármint azon része, ahol a repotoidok jártak.

És sajnos nálunk már jártak. Itt a földön. Ez mindennek az oka.

És még valami. A reptoidokról pontosan tudjuk, hogy a gyenge pontjuk: a vamuluszuk. Éppen ezért olyan fájó, hogy fogalmunk sincs, hol van rajtuk az a valmulusz. Ezen áll vagy bukik a földi ellenállás. Vagyis ezt gyorsan ki kell deríteni.

Esetleg feláldozzuk Fekete Pákót, még az is járható út.

2011. aug. 19. 23:35
 34/57 anonim ***** válasza:
38%

Ezt a -már megbocsássatok a szakszó miatt- F*SZságot honnan szedted? Hülyék? Baromira hülyébbek ám mint az emberek. Az embereknél senki sem fogyatékosabb egyazon szinten, amennyire tudnak is gondolkozni, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy baromira mellényúltál ezzel a customlore hülyeségeddel a reptilianokról.

Sosem voltak hülyék. Még egy kib*szott "FELSŐBBRENDŰVAGYOKTEZSIDÓÓÓÓ" egoista állítás egy embertől, mi más?

2011. aug. 19. 23:39
 35/57 anonim ***** válasza:
77%

Én egy reptoid vagyok. Átadom hát az üzenetet a fajtánktól:

Készüljetek a halálra, semmi esélyetek. Haderőnk elpusztít titeket. Az sem segít hogyha behódoltok. Hiába ellenálltok mivel elpusztítunk titeket. A fény szövetség nem fog nektek segíteni ha segít is akkor is sok fényévre vannak és nagyon nehéz lesz hamar ideérniük. Majd ha kiérdemeltétek a bolygót akkor nem támadunk tovább titeket. Egyelőre csak pusztítjátok a bolygót, és nem törődtök vele hogy haldoklik. Mi majd átvesszük tőletek ezt a bolygót, és helyrehozzuk amit ti elrontottatok.

2011. aug. 20. 15:53
 36/57 anonim ***** válasza:
Ideje is lesz már rendbetenni a dolgokat. Kíváncsian várom innen, hogy mit léptek.
2011. aug. 20. 16:51
 37/57 anonim ***** válasza:
58%

aztarohadkurv@életbe!!! XDDDDD

rákantitottam az "egy véletlen kérdés"-re és bejött ez a kérdés....

elolvastam a válaszokat és rájöttem hogy mennyidemennyi hülye van itt...XD

reptoidok meg minden....XDDDD

ne nézzetek több csillagkaput...XDDDDD

2011. aug. 20. 19:59
 38/57 anonim ***** válasza:
58%
GeneralCube Ugye? Először én is így röhögtam, de rájöttem, hogy ez valahol tragikus...
2011. aug. 20. 20:02
 39/57 anonim ***** válasza:

*röhögtem

nem szabadna több 404 és Feri kommentet olvasnom, elfelejtek én is helyesen írni :D

2011. aug. 20. 20:03
 40/57 anonim ***** válasza:
Mert sok köze van a helyesírásnak mások teorizálásaihoz ám. Nyomorult sz*r.
2011. aug. 20. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!