Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan tudjuk felvenni a...

Hogyan tudjuk felvenni a harcot a reptoidokkal? Egyáltalán van akár egy csepp esélyünk is ezzel a szuperintelligens, szupergonosz fajjal szemben?

Figyelt kérdés

S mire számítsunk? Mekkora a hadseregük létszáma? Milyen fegyereik vannak? Milyen védőöltözetük? Hol van a gyengepontjuk?

S ha magamra tetováltatom a jelet amiről a Gyűjtő beszélt akkor békén hagynak?

2011. aug. 15. 15:50
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
24%

mi a tragikus? hülyék mindíg lesznek...de hogy ennyire minden téren kitalálnak ilyen hülyeségeket....

a kérdező meg már háborúra készül...XD

képzeld hogy izzad a gép előtt alufóliasisakban hogy ne lássanak a fejébe...

XDDDD

könnyesre röhögöm magam az ilyen kérdéseken,hozzászólásokon....XDDDD

2011. aug. 20. 20:28
 42/57 anonim ***** válasza:
63%

amugy képzeljétek ....én is tudok kommunikálni egy fura fajjal...

a nevüket pontosan nem tudom...de körbe tudom írni őket..

f@szcibáló UFOfób elmeroggyantak

csak annyi az egész hogy fel kell menni a gyakorira ezotéria fülön megkeresed az ufo észlelések kategóriát...és már tolják is amarhaságaikat...

itt kommentelni szoktak reptoidok is...

és itt üzennek az emberiségnek hogy hamarosan végünk...

besz@rás hogy ezt is a gyakoriról kell megtudnom..

mindjárt világvége én meg mit sem sejtve gépezgetek félmesztelen?még konzerveim sincsenek...

XDDDDDDD

2011. aug. 20. 20:35
 43/57 anonim ***** válasza:
7%
A te fajtádat én valami vödörbe égetném fel miközben moslékot hányok a pofádra és megetetlek a disznókkal. Az ilyen kis 10 éves gyengeelméjű selejteket ki ülteti a gép elé?
2011. aug. 20. 20:55
 44/57 anonim ***** válasza:
29%

XD köszönöm a kedves szavakat...

de lásd be hogy valami neurológiai eredetű defektusban szenvedsz...

azt jelenti:baj van az agyaddal!!!

kezdj el normális életet élni, és ne félj a meséktől....nem mondta anyu hogy a mesék azok nem valós eseményeken alapulnak???

2011. aug. 20. 21:26
 45/57 anonim ***** válasza:
7%

Hát köszönheted is, ha egyáltalán el tudtad olvasni azzal a bandzsal két szép kék szemeddel, meg azzal a selejtes agyi állományoddal, amivel megáldott a jó anyukád.

Kiröhögsz itt mindenkit, de már az első sorod olvasván sír az ember azon, amit írsz. Szóval köszönjük szépen, nem volt elég retardált cigány akin röhögni lehessen ezidáig. Most már ne is menj el, hogy így maradjon.

"ne félj a meséktől" Vicces ezt egy olyan szájából hallani, aki attól szorong napéjjel, hogy mikor veri szét azt a dagadék lila pofáját az az alkoholista örege. :D Folytasd kérlek.

2011. aug. 20. 21:39
 46/57 anonim ***** válasza:
45%

XDDDDDDDDDDD

ó haver ...nem volt rossz oltás, de hidd el tudsz te jobbat is...

aki ilyen repidiodizátorokban hisz...attól várna az ember egy kis kreativitást más téren is...

próbálkozz választékosabban mert az anyázás az már naggyon kiment a divatból...amugy minden szemponból mellélőttél...

adok még egy esélyt...

szánj pár percet az elmés és csattanós replikára...

2011. aug. 20. 21:46
 47/57 anonim ***** válasza:
45%

amugy nekem nem nagyon jön be az a moslékos hányós történet, de ha te ieneken agyalsz, az lehet hogy valami kiskori traumás behatás eredménye...

ami kiválthatta nálad ezeket a kóros téveszméket amivel elfogadhatóbbá teszed magadnak a világot...

ezesetben bocsánatot kérek... ;)

2011. aug. 20. 21:56
 48/57 anonim ***** válasza:
53%

Gondolom most vigyorgó pofával dörzsölgeted azt a kukitúrotól maszatos kis csülkeid, hogy mennyire felidegesítettél. Hát tedd azt.

Részemről én mára eléggé kifulladoztam magam az ilyen kis élettelen senkiken, mint te.

Ne is próbálj inzultálni.

2011. aug. 20. 21:56
 49/57 anonim ***** válasza:
0%

GeneralCube:

Ha ők elhiszik az az ő dolguk. Röhögj nyugodtan rajtuk magadban, aztán ennyi. Senki se kéri róluk a véleményedet...

2011. aug. 20. 22:00
 50/57 anonim ***** válasza:
29%

akkor?

én nyertem a szájkarate bajnokságot váltósúlyban ufóészlelés kategóriában?

XD

2011. aug. 20. 22:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!