Mit jelent reptoidokkal álmodni? :D
Azt álmodtam, hogy hivatalosan is bejelentették a 2012-es reptoid inváziót és minden harcképes embert levezényeltek az Ellenállás titkos földalatti kiképzőbázisaiba. De az egész csapda volt, mert az Ellenállás tagjai mind reptoidok voltak és mindenkit lemészároltak.
Ez mit jelenthet?
Nem sokat, vagy lehet megálmodtad a jövőt de ennek nagyon kevés esélye van.
Annak van a legtöbb esélye hogy egyszerűen csak azért álmodtad ezt mert sokat beszélnek róla itt.
Úúú erről eszembe jutott mit álmodtam ma :D köszönöm kedves kérdező. 404 meg Feri is szerepelt benne és üldöztek...
De most a kérdésre válaszolva: én is sokat olvasom a GYK-t szerintem azért álmodtam ilyet. Te is azért álmodhatsz a reptoidokkal mert sokat van róluk szó.
azt jelenti, hogy a gyakkérdések beszivárgott a tudatalattid legrejtetteb zugaiba...és mostmár mindig az itteni válaszokról fogsz álmodni
*hahaha*
"elég szánalmas ha már a GYK-es emberekről és a GYK-es emberek által kitalált lényekről álmodik valaki... GET A LIFE"
Get a high life inkább, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!