Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan tudjuk felvenni a...

Hogyan tudjuk felvenni a harcot a reptoidokkal? Egyáltalán van akár egy csepp esélyünk is ezzel a szuperintelligens, szupergonosz fajjal szemben?

Figyelt kérdés

S mire számítsunk? Mekkora a hadseregük létszáma? Milyen fegyereik vannak? Milyen védőöltözetük? Hol van a gyengepontjuk?

S ha magamra tetováltatom a jelet amiről a Gyűjtő beszélt akkor békén hagynak?

2011. aug. 15. 15:50
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
45%

Esélyünk mindig van. Habár az Inváziós Flotta hóviharként fog végig söpörni bolygónk felszínen, hogy erővel vegyék azt el amit már nem őket illeti. Sokáig fogunk harcolni, iszonyú túlerővel szemben. De az emberek erejét nem számokban mérik, a mi erőnk az akaratunk a túlélésre. Kiérdemeltük ezt a bolygót és erre a reptoidok is rá fognak jönni.

Egy dolgot ígérhetek: Az Ellenállás soha, de soha, soha, soha, soha, soha, soha nem adja fel!

2011. aug. 15. 19:40
 22/57 anonim ***** válasza:
50%

nincs bizonyítékom a dimenzió váltásra..

a lényeg hogy az idő eldönti hogy mi lesz, elvileg már most októberban is lehet érezni a dimenzió váltás hatásait ..

A tudatunk kitágul és okosabbak elszünk.. Hát ki tudja hogy mi lesz..

A lényeg, hogy senki sem tudja hogy mi lesz, csak találgatnak..

Elvileg a mi börtönbolygónk hamarosan egy következő tudati szintet kap meg.

2011. aug. 15. 23:36
 23/57 anonim ***** válasza:

"A tudatunk kitágul és okosabbak elszünk.. "

:lol A gyk-n nem lehet majd érezni

2011. aug. 15. 23:46
 24/57 anonim ***** válasza:
61%
ehhez már 160 as IQ val sem lehet értelmes választ adni, de most komolyan hogy lehet ilyet kérdezni???XDXD nem tudom hogy röhögjek vagy sírjak hogy én veled eggyütt homo sapiens sapiens vagyok és általad engem be lehet skatujázni
2011. aug. 16. 05:57
 25/57 Valaki Renáta ***** válasza:
Szenthelyi Árpád: ha lehet kérdezni tőled, dobsz rám egy email-t? (Lenne pár kérdésem.)
2011. aug. 16. 09:27
 26/57 anonim ***** válasza:
27%

@Renáta

Hiszen itt is felteheted a kérdésed, én igyekszem válaszolni. Nem szeretek privát emailekre válaszolni, túl könnyen beazonosítható lenne a pozícióm.

2011. aug. 16. 11:06
 27/57 Valaki Renáta ***** válasza:

Jó köszönöm a választ és elfogadom.

Sajnos egy kérdésem sem publikus, és a szürkékkel kapcsolatos, ami időszakonként vetődik fel s még ezidáig sikerült távol tartani azokat akik segíthettek volna...

(A legtöbb dolog "regresszióban" jött elő, illetve olyan megfigyelések amikről még fényképet sem készítettem, tárgyi bizonyíték max. egy "implant", de egyébként semmit nem tudok felmutatni.)

Mégegyszer köszönöm, hogy válaszoltál!

2011. aug. 16. 12:59
 28/57 anonim ***** válasza:
Most az egyszer megszegem az I. szabályt. Írtam neked REnáta.
2011. aug. 16. 14:18
 29/57 anonim ***** válasza:
77%
Ha bármilyen idegen faj megtámadja a Földet, akkor csak egy megoldás van: felváltva kell Justin Bieber, SP illetve Fluor Tomi számait bömböltetni. Azt a helyet ahonnan ez szól, tuti, hogy elkerülik.
2011. aug. 16. 16:46
 30/57 anonim ***** válasza:

Sehogy. Nem fognak megbántalmazni, ha csak nem adsz rá okot.

Csak szét akarnak nézni, mi a helyzet, rendbetenni ezt azt, amit elkúrtatok. Rég jártak már errefelé elvégre, fel kell takarítani az elszórt szemetet.

2011. aug. 19. 17:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!