Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO lehetett? Nemtudom mi...

UFO lehetett? Nemtudom mi lehetett de nagyon ijesztő volt. :|||| (a többi lennt)

Figyelt kérdés
Egyik nap megyek ki a konyhába ( a redőny kb. az orromig le volt húzva) és kapcsoltam volna fel a villanyt amikor megláttam a melleimen valami zöld fényt. hangot ,eg ilyeneket nem halottam mert az ablakok csukva voltak. Aztán kinéztem az ablakon és a szembelevő (panel) ház tetejénél láttam fehér narancs és zöld fényt majd eltűnt...aznap éjjel nem aludtam. a másik este szintén ugyan ez volt csak a szobámban volt zöld minden. Nagyon félek és a mai napig nem tudok aludni a szobámban..:| Lágyszi értelmes válaszokat és ne nézzetek hülyének! köszii. :D
2011. aug. 3. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Tegnap este volt valami?:D
2011. aug. 4. 17:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Figyu nekem is van lézerem és bizonyos távolságból már jobban eloszlik a fény és nagyobb szélességben világít.Lézer volt nyugi.
2011. aug. 4. 19:41
 13/21 anonim válasza:
lézerrel világított már valamelyikőtök mondjuk 1km-re? manapság simán lehet venni ilyen, de még ennél nagyobb 'hatótávolságú' lézereket is, ahol bizony már nem egy pötty, hanem egy jó nagy folt van.
2011. aug. 4. 20:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor kicsi voltam, akkor láttam a szomszéd tömbház felett fehér korongokat világítani. Egy körben mozogtak előre, aztán hátra. Diszkó fényére emlékeztetett, de olyan volt mintha valami felületre vetítették volna ki, viszont ott nem volt semmi, csak az ég.
2011. aug. 5. 11:09
 15/21 anonim válasza:
77%
Lehetett akármi, elképzelhető, hogy volt ott valaki nem földi. :) De nem kell megijedni, ha ártani akart volna neked, ezt a kérdést ide már nem írtad volna meg. Inkább kíváncsi volt valamire, te is kíváncsi lennél, ha egy másik bolygóra mehetnél egy másik civilizációt megfigyelni. :)
2011. aug. 5. 20:35
 16/21 anonim ***** válasza:
Miért kell rögtön a földönkívülieket gyanúsítani? Nem mintha nem hinnék bennük, de a világon annyi hihetetlen jelenség van, amit nem sokan tudnak racionális érvekkel megmagyarázni. Például, lehet hülyeségnek hangzik, de ott van az északi fény... nem egyszer látták már Magyarország, de délibb országok fölött is, amikor a Nap aktívabb periódusába érkezik, ami kb. ezekre az évekre esik. Vagy meteorok... amikor Hazánk fölött elszáguldott és szétrobbant egy tűzgömb típusú meteor, bevilágította az eget. De ha már itt vagyunk az ezotéria "osztályon" az idegenekre is gondolhatunk, de szerintem nem kell rögtön egy másik bolygóról jövő, szürke lényekből álló civilizációra gondolni. Nem tudom, ki látta a Fullmetal Alchemistet... ha van egy másik a miénkhez hasonló univerzum, akár onnan is jöhetnek. De annyi dolog van még a világon, amiről még csak nem is hallottunk... Szóval csak azt akartam mondani, hogy nem kell rögtön idegenekre gondolni.
2011. aug. 6. 13:20
 17/21 anonim ***** válasza:
az idegeneknek tetszik a melled :D
2011. aug. 6. 14:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Tegnap este is volt tűz gömb, most mondták a TV-ben!! xDD
2011. aug. 6. 18:58
 19/21 anonim válasza:
lehetett az lézer, és szerintem te csak annyira megijedtél hogy zoldnek láttad a szobát :)
2011. aug. 6. 22:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Első oldalon a hetedik előlről:szakadtam XDXDXDXDXDXDXD
2011. aug. 12. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!