Help! Szörnyű volt és nemtudom mit jelentett! Szerintetek? (lent) 12/L
ez egy úgynevezett "rémálom" volt. Előfordul az ilyen. Valamelyik intenzívebb valamelyik nem annyira.
Az is gyakori, hogy álmodban sikítani próbálsz, de nem tudsz. Ez valószínűleg az alvásparalízissel van összefüggésben. Ha álmodban sikítanál, akkor a valóságban is sikítanál, de az agyad beleszól, hogy azér mégse sikíts már, mert alszol, és valószínűleg csak álmodsz. Az alvásparalízis viszont mindig máshogy működik, a te esetedben a testedet nem, csak a hangodat kapcsolta ki. Ez is normális, sokan rugdalóznak meg csapkodnak álmodás közben. A legrémisztőbb változata valószínűleg az, hogy hiába kelsz fel félig, és nyitod ki a szemed, és kezded érzékelni a valóságot, még mindig nem tudsz se beszélni, se mozogni, és még mindig képzelődsz is.
az ilyen stílusú kérdéseket javaslom valamelyik olyan oldalon tedd fel ahol fordul meg egy-két pszichológus. ők többet tudnak neked segíteni mint mi sima emberek/ezo érdeklődők/kezdő wiccák stb...
sok ember hiszi azt h az álmoknak természet feletti jelentésük van. nos ez néha tényleg így van de én inkább hajlok arra a nézetre, hogy a tudatalattihoz még 10 000x több köze van.
Utolsó: milyen humoros -.-"
Szerintem erre való a tudatos álmodás. Ha álmodban tudatra ébredsz, akkor megkérdezheted a fiút, hogy mit akar, ki ő stb. Ha pedig továbbra is ellenséges tedd el láb alól :D Én se értek nagyon a tudatos álmodáshoz, de itt olvashatsz róla: www.tudatos-alom.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!