Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nemtudom mi volt ez. Lehet,...

Nemtudom mi volt ez. Lehet, hogy nem jó témába írom, de tényleg foggalmam sincs. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel éjfélkörül a fejembe hirtelen hangok szólaltak meg. Nem beszéd volt, inkább csa kelmosódott suttogás, huhogás.. és kicsit olyan volt mintha valami furulyán vagy spíon játszana egy kórus több szólamban a fejemben. Láttam egy fehér alakot is 1-2 másodpercre. Pedig égve volt a villany. Félek, hogy visszatérnek a sorozatos rémálmaim amik kb. 1évig tartottak (minden álmomban, halottakkal beszéltem, és halálokat láttam.)
2011. jan. 30. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez a földrengés miatt van. A föld mélyéből ilyenkor kisugárzik a reptilián telepátia és az érzékeny embereket megzavarhatja.
2011. jan. 30. 11:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Tényleg lehetséges ez? Mert a fejem egész délután fájt a földrengés előtt, és eléggé ingerlékeny voltam.
2011. jan. 30. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Szellem.
2011. jan. 30. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Tényleg lehetséges. Én is éreztem és gondolom még sokan mások is. A kisfiam is zaklatott volt és nehezen aludt el, mert érzékeny az ilyenre.

Védekezni csak bizonyos kristályokkal lehet, de nagyon drágák.

2011. jan. 30. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam akkor volt olyan, hogy mindenfele idegen beszédet hallottam a fejemben, mikor egyszer rettenetesen fájt a fejem.
2011. jan. 30. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
tegnap földrengés volt
2011. jan. 30. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Észre sem vetted,de az agyad úgymond ,,átkapcsolt" pihenő módba(éjfélkor ez pedig még természetesebb mint nappal,még ha nem is tudtál aludni,nyilván a szervezeted és az agyad nagyon fáradt volt). Olykor van hogy én is ébren vagyok,elkezdek gondolkodni,és olyan mély pontba esek amikor már szinte nyitott szemmel álmodok. Miközben magam elé nézek és ezt érzékelem is,közben teljes egészében jelen vagyok az én kis világomban,történésekben,amiket épp elképzelek. Van,hogy már nem is azt látom,hallom,érzem amit én akarok,hanem a saját akaratom mintha eltűnne,és mint mikor álmodok egymást után jönnek a dolgok. Ilyenkor én is látok furcsa dolgokat,vagy épp kristály tisztán hallok egy bizonyos zenét amit aznap hallottam,ízeket érzek,és illatokat-szagokat. Ebben ne keress semmi természetfölöttit,ilyenkor az agyad kapcsol át. Amikor ebből kizökkenek mindig furcsa érzésem van,tudod olyankor jönnek vissza a normális gondolatok,és meglepődök magamon,azon gondolkozom milyen furcsa is ez,mintha aludtam volna,márpedig végig teljesen ébren voltam,csak az agyam képzelgett.Szóval az agyad nagyon sok mindenre képes,főleg ha már ,,kimerült a tartály". :P

Meg sokszor elalvás előtt amikor nagyon fáradt vagyok,elkezdek hallani egy zenét,amit aznap hallgattam,vagy egy beszélgetést amin aznap estem túl,esetleg a telefonom csörgését,a gép hangját,szóval ilyen dolgok jönne elő,ezt is csak erőlködve tudom ,,lekapcsolni",nagyon érdekes dolog. (:

Szóval semmi para,nem volt szellem,nincs különleges képességed,csak az agyad tette ezt veled. (:

2011. febr. 11. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!