Nemtudom eldönteni mi lehet ez? Lent folyt. Köv!
Figyelt kérdés
Úgy érzem mintha a kezemet fogná és a fejemet de nem látok senkit. meg hallok hangokat az utcán amikor jövök haza hogy "Marcii! Marcii!" a neved mondogatják állandóan.Meg úgy érzem figyel valaki meg h valaki van mögöttem.Nem tudom mi ez konkrét válaszokat kérek!2010. jún. 10. 20:33
1/22 anonim válasza:
Milyen étrenden élsz? Komolyan kérdem!
2/22 anonim válasza:
alacsony vércukorszint vagy vérnyomás.
akár túlzott sófogyasztás vagy egyhangú étrend.
ezért nem szeretem az ezotériát. valakinek komoly egészségügyi gondja van és ahelyett hogy orvoshoz fordulna vagy változtatna az életmódján, beképzelni hogy valami szellem csinál mindent.
igen ez egyszerűbb megoldás, hogy képzelődök és egy szellem volt, de ettől nem lesz jobb, sőt...
4/22 anonim válasza:
A képzelgésnek mi köze az alacsony vérnyomáshoz?
5/22 anonim válasza:
"A képzelgésnek mi köze az alacsony vérnyomáshoz?"
sok minden.
de szerintem nem skizo, maximum nárcisztikus skizofrénia
6/22 anonim válasza:
Inkább menjél el pszichiáterhez,nincs ott semmiféle szellem.Üldözési mániában szenvedsz, és azt kezelni kell.
7/22 BlackSword válasza:
Nincs valami titkod??? Vagy valami rejtett vágyad??? Ismered a hangot??? Szeretnéd ha az a valaki lenne???
Ne válaszolj itt, csak annyit írj, hogy jó irányba indultam e el a probléma felé...
8/22 anonim válasza:
Engem is szólított már nevemen a "semmi" és néha ha már ágyban voltam, úgy éreztem, valami van körülöttem, majd a hátamra telepedett. Javaslom próbálkozz tükrös idézéssel.
9/22 anonim válasza:
Néhányszor kopogó szemmel, nagyon kialvatlanul voltak ilyen flesseim. Nem hinném, hogy legtöbb "jelenésnél" a test harmonikus működése állna a háttérben... Első vok.
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat utolsó előtti válaszoló milyen a tükrös idézés? Folytasd kérlek!
2010. jún. 11. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!