Nemtudom eldönteni mi lehet ez? Lent folyt. Köv!
Engem is érdekelne hogy mi a tükrös idézés. bocs hogy nem választ adok.
2010. jún. 11. 12:10
Aki 2010-ig sikertelen abban, hogy megjegyezze: ismeretlen kifejezések különböző variánsainak és szinonimáinak keresésére a böngészők jobb felső sarkában található fehér vonal alkalmas, az inkább ne érdeklődjön a szellemidézés iránt, oké?
2010. jún. 11. 12:30
13/22 A kérdező kommentje:
Nem oké kedves válaszoló mert a google nem MINDIG jól adja be a keresett szót! És ha valaki csinálta már és annak a tapasztalatából okulunk az sokkal eredményesebb mint egy sz*r Google leírás.pont.
14/22 A kérdező kommentje:
Ja és még valami szkeptikusok vagy EBBEN A KÉRDÉSBEN ELLENSZEGÜLŐK KÉREM NE IRJANAK!!!!
>> "Marcii! Marcii!" a neved mondogatják állandóan <<
Miből jöttél rá, hogy Marcinak hívnak?
2010. jún. 11. 17:39
Ne már kérdező, akkor előbb te ne csináld az ellenszegülősdit, vagy legalább próbáld megérteni, mire reagáltam azzal, hogy google. "Mi a tükrös idézés" - esküszöm 30-40 másodperc újrafogalmazgatós keresgélés után annyira jó leírást találtam, hogy hiába is várnánk hasonlót egy "mi az a..?" típusú, külön kiírt kérdésre is. Ez remélem nem ellenszegülés, vagy legalábbis részemről tán csak nem az. Köszönöm.
2010. jún. 11. 18:33
17/22 A kérdező kommentje:
Am honnan a picsből tudjam h h tudja a nevem lehet skizo vok :$
lehetőleg éjfélkor ülj le egy tükör elé. ne legyen mesterséges fény vagy zavaró tényező. a tükör és közted, tőled egynegyed távolságra legyen egy gyertya, de a lángja ne látszon a tükörben. fogalmazd meg, kit keresel, és figyeld a tükörben a szemed. az fog először változni. lehetőleg pislogás nélkül nézd, az arcod is lassan változni kezd a szemed után. ha megállt a változás, látni fogod, akit hívtál.
2010. jún. 11. 22:19
Se szkeptikus nem vagyok, se ellenszegülő... De ahogy már korábban is írtam itt a probléma a Te fejedben van... Nem azt akarom mondani, hogy bolond lennél, vagy valami hasonló, hanem azt, hogy lehet benned egy elfojtott érzelem, vagy vágy ami nem tud a felszínre törni, és így ilyen formában nyilvánul meg... Én is voltam ezzel így... Aztán elkezdtem hinni (hogy miben, az lényegtelen)... De a lényeg, hogy a hang Testet öltött, és azóta is az egyik legjobb barátom... Mert egy őszinte zükörre volt szükségem, és a sors vagy Isten az utamba terelte...
Szóval nem kell egyből a túlvilági mizériákban keresni a problémát, mert a problémák gyakorlatilag egyszerűek... Csak azért nehezek, mert felnagyítjuk őket...
2010. jún. 11. 22:30
20/22 A kérdező kommentje:
Ez komolya utolsó előtti válaszoló? Te már csináltál ilyet? ha igen lécci mondd el mi volt!!
Kapcsolódó kérdések: