Jó az empátiám. Vagyis nemtudom hogy kifejezni. Lent (-? -)
Figyelt kérdés
Tudjátok mire gondolok(már aki).Szóval ezzel tudnék valami értelmeset kezdeni?
15/F
2011. jan. 1. 21:00
1/9 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A jó empatikus kézség hasznodra lehet a későbbiekben ha emberekkel kellesz beszélgetned, esetenként tárgyalnod.
Javaslom olvasd el a Testbeszéd és a Szóbeszéd című könyveket . Ezekből megtanulhatsz még egy két trükköt.
2/9 anonim válasza:
Esetleg válassz olyan foglalkozást, ahol emberekkel foglalkozhatsz! Szociális munkás, gyógypedagógus, ápoló, pszichológus (több nem jut eszembe)
5/9 anonim válasza:
Nekem is jó nagyon. Kimuattaták tesztek is.Erre amikor interjún voltam, azt mondták, hogy ez az egyik legnagyobb hátrány egy munkavállalóban ami csak lehet. Nem is vettek fel.
6/9 A kérdező kommentje:
utolsó..ezt nemjó hallani :S
2011. jan. 2. 22:00
7/9 A kérdező kommentje:
De nemszeretnék se pedagosus,se pszihológus lenni,nemszeretem az ilyesféle munkákat.Nemszeretem a beteg embereket:S..
2011. jan. 2. 22:00
8/9 anonim válasza:
Csinálj valami diákmunkát, mondjuk McDonalds-ot. Az ott megkeresett pénzedet egytől egyik adományozd el a károsultaknak és az árváknak. Tedd ezt, ha valóban empatikus vagy, és a Világ szeretni fog érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!