Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jó az empátiám. Vagyis nemtudo...

Jó az empátiám. Vagyis nemtudom hogy kifejezni. Lent (-? -)

Figyelt kérdés

Tudjátok mire gondolok(már aki).Szóval ezzel tudnék valami értelmeset kezdeni?

15/F

2011. jan. 1. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A jó empatikus kézség hasznodra lehet a későbbiekben ha emberekkel kellesz beszélgetned, esetenként tárgyalnod.

Javaslom olvasd el a Testbeszéd és a Szóbeszéd című könyveket . Ezekből megtanulhatsz még egy két trükköt.

2011. jan. 1. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Esetleg válassz olyan foglalkozást, ahol emberekkel foglalkozhatsz! Szociális munkás, gyógypedagógus, ápoló, pszichológus (több nem jut eszembe)
2011. jan. 1. 23:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen. Adományozz.
2011. jan. 2. 00:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahhoz nem elég az empátia! :D
2011. jan. 2. 00:14
 5/9 anonim válasza:
Nekem is jó nagyon. Kimuattaták tesztek is.Erre amikor interjún voltam, azt mondták, hogy ez az egyik legnagyobb hátrány egy munkavállalóban ami csak lehet. Nem is vettek fel.
2011. jan. 2. 15:56
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó..ezt nemjó hallani :S
2011. jan. 2. 22:00
 7/9 A kérdező kommentje:
De nemszeretnék se pedagosus,se pszihológus lenni,nemszeretem az ilyesféle munkákat.Nemszeretem a beteg embereket:S..
2011. jan. 2. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Csinálj valami diákmunkát, mondjuk McDonalds-ot. Az ott megkeresett pénzedet egytől egyik adományozd el a károsultaknak és az árváknak. Tedd ezt, ha valóban empatikus vagy, és a Világ szeretni fog érte.
2011. jan. 3. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:
*egytől egyig**
2011. jan. 3. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!