Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van, aki komolyan elhiszi...

Shameka kérdése:

Van, aki komolyan elhiszi annak a " 404 " - nek a sületlenségeit?

Figyelt kérdés
Ha tényleg van, akkor az emberi hülyeség határtalan...
2011. júl. 22. 13:00
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Miért te se fejtetted ki.
2011. júl. 23. 19:27
 32/39 anonim ***** válasza:
Szóval fogalmad sincs, csak nekem akartál beszólni. nem vagy valami nagy jellem.
2011. júl. 23. 19:41
 33/39 anonim ***** válasza:
Nem az nem én voltam az valaki más volt. De úgy gondoltam igaza van.
2011. júl. 23. 19:43
 34/39 anonim ***** válasza:

miért fáj az neked hogy más elhiszi amit 404 mond?

annyira nincs életed hogy azzal foglalkozol ami zavar?

én nem hiszek 404-nek (bár lehet hogy igaza van, csak mi vagyunk akkora s*ggek hogy nem vesszük észre) mégsem foglalkozom vele mert gyerekkoromban megtanultam hogy aki nem ugyanolyan mint én, az nem biztos hogy idióta

2011. júl. 23. 20:48
 35/39 anonim ***** válasza:
engem egyáltalán nem zavar 404, de még a "hívei" sem zavarnak, csak ne itt istenítsék őt, mert ez a hely nem arra van.
2011. júl. 23. 20:51
 36/39 anonim ***** válasza:
De mért zavarni egyesek 404?
2011. júl. 23. 21:31
 37/39 anonim ***** válasza:
2011. júl. 24. 15:20
 38/39 anonim ***** válasza:
Én elhiszem amit mond, nagyon is elhiszem, és lenne 404el mit megbeszélnem négyszemközt!
2011. júl. 27. 09:47
 39/39 anonim ***** válasza:

Sokan azt firtatják, hogy 404 bolond, sokan meg azt hogy egy magasabb rendű lény.

NosHa magasabb rendű nem kéne megsértődnie ha néhányan nem szeretik. Pl ez olyan mint a ketrecben a dühös kutya, te magadra veszed? Nem tud bántani. Itt is névtelenül ír. Mégis egy időre emiatt "elhagyott" bennünket. Ezt bukta.

A másik megközelítés hogy bolond. Ez egy játszótér a sok bolondnak ezt ti is tapasztaltátok, ez olyan mintha a bolondok házában a lakógyűlésen, vagy szemléletesebb példa a Parlamentben várnátok el a racionális viselkedést.

Nem hiszem el, semmi okom nincs hogy elhiggyem.

Sokan prédikáltak már sokféléről, egyik igaza sem igazodott be, miért pont az övé lenne igaz bizonyítékok nélkül.

Ui: Az Arckönyv fordítású internetes közösségi portál pedig sokkal reálisabb környezet ha interneten akarjuk tanulmányozni az emberek hülyeségét. Szóval ez egy jó tanács kedves 404, ott sokkal hitelesebb infókat kapsz.

2011. júl. 27. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!