Van, aki komolyan elhiszi annak a " 404 " - nek a sületlenségeit?
"Akkor dicsőítsd, emelj neki szobrod, add neki az összes pénzedet, vagy amit akarsz, csak azt ne itt tedd, mert ennek semmi köze az UFO észlelések témakörnek."
Nem én dicsőítem mert nem én tettem fel a kérdést. Én csak válaszoltam rá. Ha kérdeznek akkor válaszolni kell nem? vagy csak az válaszolhat aki nem dicsőíti? Aki meg szereti annak nem szabad?
Jaaa már értem. Akkor az a baj h sokan kérdeznek felőle.
Inkább örülnöd kéne neki h 404 itt van, mert miatta van itt ez a sok ember is, és ha ő nem lenne akkor az emberek 90%a elmenne vele együtt és akkor a kutya se írna ide.
404 egy idegen lény aki nem árulja el ki ő de mi tudjuk. Rá lehet jönni. Csak a hülye nem látja. Pl magára nem mondja azt h ember, csak miránk. Úgy beszél magáról mint ha máshonnan jött volna. És valahányszor őt bántjátok, 1 idegen lényt bántotok aki pont azért jött ide h az emberi viselkedést tanulmányozza és emiatt nem árulja el ki ő valójában.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:30
Most ezt tényleg nem rossz indultból mondom, de szerintem el kéne menned egy pszichiáterhez mert ez nem normális dolog.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:46
Kifejtenéd, hogy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!