404 egy földönkívüli faj követe akit azért küldtek hogy a földet és a rajta lévő élőlényeket figyelje?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 14:19
21/27 anonim válasza:
mert tudom mi az alvási paralízis, és meg tudom különböztetni hogy álmodok-e? Gratulálni tudok hozzá XDXD Úgylátom te már a sárga házból írsz XD
22/27 anonim válasza:
404 igen közeli rokona !!4!!NÉGY!!-nek ő csak a földet figyeli, mert leejtett valamit.
23/27 anonim válasza:
Ő az, aki halott linkeket csinál az interneten, azért szokott kiíródni, hogy 404 Error.
24/27 Kutyus70 válasza:
na igen. :) szerintem is a kérdező arra a bizonyos 404 Error hibaüzenetre gondol, amikor a böngésző az Istennek sem akar betölteni egy bizonyos oldalt. :D
26/27 anonim válasza:
"A 404-es vagy Nem található hibaüzenet egy HTTP válaszkód, ami azt jelzi, hogy a kliens kapcsolatba tudott lépni a szerverrel, de a böngésző által kért állomány nem található. A 404-es hibakód nem keverendő össze a "Nem található" hibával, ahol maga a kapcsolat sem jön létre. Egy másik hasonló kód a "410: Eltűnt" hibakód, ami azt jelenti, hogy a kért weboldal véglegesen megszűnt. A 404-es hiba azt is jelenti, hogy a kért tartalom, ha az valaha elérhető volt, a jövőben talán ismét elérhetővé válik."
Ezt találtam róla.
27/27 anonim válasza:
404 nem földönkívüli hanem ember, csak elrabolták párszor a krixkraxiak meg a lumbulábiak, ezért tud róluk ilyen sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!