Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404 egy földönkívüli faj...

404 egy földönkívüli faj követe akit azért küldtek hogy a földet és a rajta lévő élőlényeket figyelje?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 14:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Isssstenem... "-.-
2011. jún. 29. 16:46
 12/27 anonim ***** válasza:
Nekem ez a kérdés provokációnak hat, h 404 végre válaszoljon :)
2011. jún. 29. 19:26
 13/27 404 ***** válasza:
91%
Nem. Én ember vagyok.
2011. jún. 30. 00:17
 14/27 anonim ***** válasza:
80%

Nevetséges, hogy midnen nap feltesznek egy ehhez hasonló kérdést.

Tudod, hogy ki 404? Ismered? Láttad már? Mért hisztek neki feltétel nélkül?

Mellesleg a kérdésre a válaszom:

NEM

2011. jún. 30. 10:44
 15/27 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó! ha ennyire utálod, ne olvasd el. Ugord át a kérdést. Nem kényszerít senki arra hogy elolvasd a válaszait se. Én pl utálom Gyurcsányt és nem is olvasom el amit ír é nem is hallgatom meg. De nem mondom azt h nevetséges h mért foglalkoznak vele. A lényeg h én nem foglalkozok vele és kész. Az mért fáj neked ha mások odavannak érte? Joguk van hozzá. Nem vagy te az atyaúristen h megmond az embereknek mibe higgyenek és mibe ne. Én se ordítom ki az utcára h emberek ez nevetséges h Gyurcsánynak hisztek. Joguk van hozzá.
2011. jún. 30. 13:47
 16/27 anonim válasza:

Valaki mintha irányítaná az egerem, és a fejemet a monitorra szegezi, el kellet ezt olvassam.

Azt hiszem ma: [link]

2011. júl. 1. 10:46
 17/27 anonim ***** válasza:
Na majd jól beszartok ha éjszaka felkeltek és rájöttök hogy nem tudtok kiabálni, se mozdulni XD de azért fel tudtok kelni az ágyból, igaz ezt nem ti akartátok! XD
2011. júl. 1. 11:56
 18/27 anonim ***** válasza:
utolsó: igen,ez az alvási paralízis amit te leírsz, állítólag minden második ember életébe legalább 1x előjön,általában a túl sok stressz okozza.
2011. júl. 1. 19:13
 19/27 anonim ***** válasza:
számtalanszor volt paralízisem, egyszer sem gondoltam h elraboltak az ufók XDXD Olyankor a szemem se tudom kinyitni, csak a lélegzésem tudom szabályozni, és erősen akarnom kell hogy felébredjek, vagyis ne csak az agyam ébredjen fel. Én tudom mi történt és azt is hogy paralízis közbe nem ébredek fel és nem nézelődök akaratomon kívül, olyankor meg se birok moccani 10 mpig.
2011. júl. 1. 19:54
 20/27 anonim válasza:
téged kéne megfigyeltetni..elmegyógyintézeben...
2011. júl. 3. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!