404 egy földönkívüli faj követe akit azért küldtek hogy a földet és a rajta lévő élőlényeket figyelje?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 14:19
3/27 anonim válasza:
xD
kicsit hosszaban írd le mivan mer eböl semmit nemtudok.
4/27 anonim válasza:
Te mindig ezzel az érdekes élőlényekkel jössz? A múltkor már elmondták neked kik azok.....:P
5/27 anonim válasza:
Szerintem igaza volt annak, aki egyszer azt írta itt, hogy nem ember, aki nem tesz fel legalább egyszer egy ilyen kérdést itt... XDDDD
6/27 anonim válasza:
404 egy 50 körüli férfi aki itt osztja meg velünk tapasztalatait az idegen lényekről.
7/27 anonim válasza:
na utolsó köszönöm már képbe vagyok xD hát elrabolták 1x lehet az ufok és azért tud ennyit vagy tanulámányozza őket meg ilyenek.
8/27 anonim válasza:
404 azt mondta h nem földönkívüli. Ha az lenne nem hazudna.
9/27 anonim válasza:
Láttam a kezét a filmjébe. Az nem emberi kéz.
10/27 anonim válasza:
Én nem hiszek 404-ben. Nem tudjátok bizonyítani a létezését.
(XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!