Mit gondoltok, ha a nácik nyerték volna meg a háborút, az emberiség lenne már olyan fejlett mint amilyennek feltételezzük a földönkívülieket?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 19:08
21/28 tetro válasza:
milyen becslések azok, amikre hivatkozol? hol olvashatóak?
22/28 A kérdező kommentje:
Egy dokumentunfilmet már belinkeltem ide,keresd meg.
http://www.youtube.com/watch?v=6KlamYuOmtY
Itt 1:17-nél elkezd beszélni a náci UFO-król.
2011. jún. 29. 17:14
23/28 mimano válasza:
0:53-nál itt is az egyik a háttérben! :D
24/28 tetro válasza:
U.F.O. invázió című youtubeos doksit ugye nem baj ha nem vesszük komolyan? :D
25/28 A kérdező kommentje:
Ezt az UFO inváziót én sem hiszem el,de amit a náci UFO-król mondanak,az a lényeg.
2011. jún. 29. 20:00
26/28 anonim válasza:
Hát te k?rva hülye vagy!!!!!!!!
27/28 A kérdező kommentje:
Úgy értettem,hogy azt nem hiszem el,hogy UFO invázió lesz.A többi dolog szerintem igaz.
2011. júl. 1. 13:56
28/28 anonim válasza:
Régi kérdés ez, de válaszolok mert nem sok érdembeli választ kaptál. Szóval, szerintem közel olyan fejlettek lehetnénk. Ha jól tudom akkor a maghasadást a "csúnya rossz" nácik (gondolom az emberiség elleni vétkek közé tartozik ez is) arra próbálták használni, hogy járműveket hajtsanak vele, bár ez nem jött össze. Igen hatalmas vétek, gondolj csak bele... Azt az orosz filmet én is láttam ha jól tudom 17 széria prototípusait találták meg megsemmisítve, de 21 szériát csináltak a németek. Szóval 4 széria prototípusai csak úgy eltűnnek? Valószínűleg ezek támadták meg azt az expedíciót. Meg akkor van most ez az iron sky film is...marha nagy agymenés, de ha belegondolsz...tényleg eljuthattak a holdra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!