Mit gondoltok, ha a nácik nyerték volna meg a háborút, az emberiség lenne már olyan fejlett mint amilyennek feltételezzük a földönkívülieket?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 19:08
11/28 A kérdező kommentje:
De nem arra céloztam,hogy a nácik tudóscsoportok voltak,hanem arra,hogy a náci Németország volt a legfejlettebb ország a világon.A háború után az amerikaiak Amerikába vitték a német tudósokat,de sok német tudós eltűnt,mert álítólag az Antarktiszi bázisaikra menekítették őket.A filmből sok dolgot megtudhatsz.
És azt ugye tudjátok,hogy német tudós odotta meg az amerikaiaknak a holdraszállást?
2011. jún. 19. 20:33
12/28 anonim válasza:
Látom bárki bármit mond, szerinted akkor is olyan fejlett lenne az emberiség. Akkor miért tetted fel a kérdést???????
13/28 anonim válasza:
gondolom, hogy neked is legyen mit kérdezned
14/28 anonim válasza:
Még fejlettebbek! Már az ürbe járnánk, gazdagok lennénk és bátrak mert nem lennének Zsidó politikusok és mocskos tolvaj cigányok!
15/28 anonim válasza:
A tudósok nem az antarktiszra, hanem Argentínába menekültek a Mossad elől, a holdraszállásban pedig von Braun rakétatudós vett részt, aki előtte Peenemündébe ténykedett a V2 projetken, ÉS mellesleg zsidó származású volt, tehát NEM önszántából.
16/28 A kérdező kommentje:
Greipel:
De nem arra válaszoltok,ami a kérdés.NEM AZ A KÉRDÉS,HOGY FELTALÁLTÁK-E,HANEM HOGY LENNÉNEK MA OLYAN FEJLETTEK,MINT AMILYEN FEJLETTNEK ELKÉPZELÜNK EGY FÖLDÖNKÍVÜLI FAJT.
És miért írjátok,hogy tanuljak?Nem vagyok gyerek.
2011. jún. 20. 13:29
17/28 anonim válasza:
Ők is csak emberek. Valószínűleg nem lenne jelentős különbség. Pár dolog fejlettebb lenne, pár kevésbé.
18/28 anonim válasza:
06-19 19:27 a kérdező kommentje: A történelmet a győztesek írják. Ez van ugyanígy (persze angolul) az mw2-ben :D: History is written by the victors.
19/28 anonim válasza:
Én egy korábbi kérdésnek igazat adok. Többféle válasz van: Nem, dehogy, kizárt, ugyan már, ezt nem gondolhatod komolyan, iiiiiiiiiii-nem, nem k*rva káposzta zabáló náci, ki van zárva, lehetetlen, vagy a kedvencem: ha hülye vagy vagy rasszista ne kérdez!
20/28 A kérdező kommentje:
Nem értem,hogy mi bajotok van a kérdéssel.A Harmadik Birodalom volt akkoriban a világ legfejlettebb országa.A csészealjak tervrajzait elégették,nehogy szövetséges kézre kerüljön.Messze megelőzték a korukat.Becslések szerint 1957 és 1963 között eljuthattak volna a Marsra is.Ha mégis megnyerték volna a háborút és folytathatták volna fejlesztgetéseiket,valyon lennének-e már olyan fejlettek mint amilyen fejlettnek elképzeljük a földönkívülieket?
2011. jún. 29. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!